Alla inlägg under juli 2012
En fröjd!
Förbered första bas. Fett form med smör, strö med socker och tillsätt diskar.
Förbered aluatul.Se blanda smör med socker tills det blir krämig, lägga ägg, en efter en och sedan vanilj.
Alternativt tillsätt mjölk och mjöl, börja och sluta med mjöl.
Rör blandningen över ananasen och grädda i ugnen ca 40 minuter.
Låt svalna ca 15 minuter innan spetsen.
Tillagningstid: 0:05timmars Tillagning: 0:25timmar Total tid: 0:30timmar antal portioner: 1 burk Svårighetsgrad: Lätt
Sockerfritt jordgubbssylt ingredienser:
Förberedelser:
Återigen säga att ingredienserna ovan mitt resultat så för att fylla en syltburk på 370 ml och 2 skedar för provsmakning. Om du vill förbereda fler sylt, ökar proportionellt med intentionerna i varje kvantitet av ingredienser.
A. Jordgubbar tvättas och rengöras från stammar sätta dem i en skål, hällde jag saften från en halv citron och jag täckte dem med kallt vatten (bild 1). Jag trodde att citron kommer att bidra till bevarandet av en vacker färg av frukten, preintampinand oxidation, och göra dem något starkare.
Två. Äppeljuice jag sätter i en kastrull och koka tills jag tappade mer än hälften (bild 2).
Tre. Jag lägger äppeljuice över jordgubbarna minskade dropp av vatten med citron (bild 3).
Fyra. Snart började han att bilda skum, precis som alla sylt, tog jag det försiktigt (bild 4). Koka tills sylt halveras, om så önskas en fastare konsistens kan passera en del av frukten, men tänk på att det är en jordgubbssylt, jordgubbar innehåller pektin och detta kommer att hjälpa dig att förtjockning, även om de inte fastnar innehåller socker.
Sätt heta marmeladen i steriliserade burkar och torkade, skruvade kapsyler och svalna långsamt, vilket förklaras i receptet
Tillagningstid: 0:10timmars Tillagning: 00:03timmar Total tid: 0:13timmar Antal portioner: 5 liter Svårighetsgrad: Lätt
Lemonad Ingredienser:
Förberedelser:
A. Vatten och socker sätts i brand i en rymlig kastrull (efter smak, kan socker minskas eller kan ersättas med ca. 300 gram fruktos, smak är dock perfekt balanserad som det är i receptet).
Två. Tvätta citronerna hela, gnugga dem med en svamp tills ytan, inte känner touch inte vaxas.
Tre. Citronskal med en kniv eller en skalare bara den gula , som hålls åt sidan (bild 1).
Fyra. Den vita delen av citronskal tas bort och kasta (bild 3).
Fem. Placera skalet gula citroner i en skål och skål över samma massa citronerna skurna i bitar, inte förlora en enda droppe juice (bild 4).
Fem. När vattnet kokar och socker löses helt, tillsätt citronskal gult kött potten (bild 4).
6. Håll värmen i 2-3 minuter tills vattnet koka igen, sedan stoppa elden (bild 5).
Låt svalna helt vätska i kruka, täck med lock tills den når rumstemperatur. Låt svalna, saft genom en sil filtret inte mycket fint, långt över skalen och massa trycka citron att pressa också, även om en del av massan kommer att nå in i skålen (eller mer, jag gillar än så). Svalna i kylskåp före servering lemonad. Servera, om du föredrar, med citronskivor eller myntablad till glas eller karaff.
Ingredienser för fem portioner:
Utbildningsmodul:
Vi önskar dig god aptit!
Tvätta gurka och lägg i burkar (kräver 5 boracne 800 gram). Om du vill veta om en burk 800 g används:
10-15 korn av peppar , några skivor morot, några bitar av lök, 1 blomma dill , 1-3 lagerblad små (efter smak, och ingen kan), 1 tsk korn senap , 1 tsk salt , en av socker, 4 msk vinäger och tillsätt vatten.
Det omfattar burkarna och koka i vattenbad i 15 minuter .
Låt svalna i vatten.
Ingredienser: 5 dl finrivna rotsaker 5 dl kokt kallt råris 1 st gul lök 1 1/2 dl sojamjöl 2 tsk Vitam 1 dl vatten | Gör så här: Kör råris i mixer eller foodprocessor. Blanda alla ingredienser. Krydda eventuellt med någon örtkrydda, peppar eller något du tycker om. Forma biffar. Stek på svag värme i olja. Servera med ris, pasta eller potatis. |
4-6 port Ingredienser: 1 dl skorpmjöl 1 dl tunn grädde 3 stora morötter 2 dl malda jordnötter eller cahewnötter 1 dl sojamjöl 1/2 tsk vitlökssalt 1 tsk basilika 1 tsk havssalt 1/2 tsk rosmarin 1 tsk olivolja | Gör så här: Låt skorpmjöl och grädde svälla ca 5 min. Skala och riv morötterna fint, tillsätt övriga ingredienser och arbeta ihop smeten väl. Forma till burgare och stek dem i olja 2 min på var sida. Servera i bröd eller med potatis eller ris. |
Diet läsk är bättre
Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.
Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.
Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.
Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen
Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).
Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.
Pasta tjockare
Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.
Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.
Ät inte efter 8
Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.
Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.
Fet mat är ett hälsosammare
Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.
Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 | 7 | 8 | |||
9 |
10 |
11 |
12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|