gabor

Alla inlägg under juli 2012

Av gabor - 28 juli 2012 11:59

chiftelute



Av gabor - 20 juli 2012 17:19

4 glas 1 tsk färskriven ingefära 2 tsk fruktsocker 1 msk färskpressad citronsaft 1 l mineralvatten citronklyftor

Blanda samman ingefära, fruktsocker och citronsaft. Lägg i en tillbringare, slå på lite mineralvatten och rör så att fruktsockret löser sig och allt blandas. Fyll på med mineralvatten till önskad styrka.Servera med is och citronklyftor.

Ingefära motverkar åksjuka och sjösjuka samt illamående hos gravida kvinnor (varning OBS kan gå i modersmjölken ). Stärkande för immunförsvaret och värmande för frusna personer.

Av gabor - 20 juli 2012 17:10

Majsbröd med yoghurt

 
  • Förberedelser: 25 min

Tags:
Om du vill ha en enkel, snabb, traditionell, och, naturligtvis, en läcker frukost eller, säg, middag eller förrätt av samma kvalitet är majsbröd precis vad du behöver.

Ingredienser för 4 personer

1 stägg
0,5 lYoghurt
500 gmajsgryn
1 packbakpulver
100 gmjöl
någrasalter
någraOlja

Beredning av provet

Innan du börjar med beredning av projekt, med hjälp av ugnen vid 220 ° C.
  Den större skål häll majgryn måltid. Tillsätt mjölet. Kneck ett ägg och lägg i degen. Lägg bakpulver och salt. Tillsätt yoghurt och rör om tills en homogen massa.
servering : till grill,kött,salad,fisksoppa








Bakning

Smörj pannan solrosolja. jämnt blandning över hela pannan. Projekt Baka 5 till 10 minuter. För att se till att majsbröd bakat tillräckligt tandpetare eller gaffel för att genomborra tandpetaren skal vara tor ej att det klibat majgryn.  Sedan bakade majsbröd, Låt den svalna en kort stund och skärs i tärningar.

Av gabor - 20 juli 2012 17:04

Wiener schnitzel


  • Förberedelser: 30 min 
 
Tags:
Även känd som en traditionell Österrikisk maträtt, finns det en möjlighet att detta specialitet är i själva verket har sitt ursprung i norra Italien, där de bysantinska kockar rostas kött i en guld uniform smulorna av bröd bara för att prål rikedom, och att receptet verkade i Wien tills femtonde eller sextonde århundradet. Enligt en annan teori, den avgörande roll som marskalk von Radecki när de importeras säkert recept som så småningom utvecklades till ett finger tjocka bitar av kött stekta i mjöl, brödsmulor, ägg och massor av fett. Var den än är, är en specialitet bar sedan 1857. kallas Wiener schnitzel, och nu är i Österrike (så länge det är, och Wien).

Ingredienser för 1 person

Ingredienser för 1 person

1 stägg
 1mskmjöl
1 stkalvkött schnitzel
 nyppapeppar
 enCitron
 nyppasalter
3 mskbrödsmulor
  
 
 

Av gabor - 20 juli 2012 09:34

                                                              

                                                                                                                                 
   

Ingredienser:

   
 
   
   

För kakan

   
 
   

7 koppar

   
   

- Socker

   
   

2 koppar

   
   

- Vatten

   
   

150 g

   
   

- Margarin    

   
   

300 g

   
   

- Plasma     slipat kex

   
   

300 g

   
   

- Valnöt

   
   

2 teskedar    

   
   

- Cocoa

   
   
   

För glasyr

   
 
   

150 g

   
   

- Choklad     för matlagning

   
   

100 g

   
   

- Margarin    

   
   

2 msk

   
   

-     Florsocker

   
   

några

   
   

- Olja och     vatten

   


 
 

              
   

Förberedelser:

   
   

Kokt     vatten och socker och tillsätt margarin, kex och valnötter marken. Alla     enat och uppdelad i två delar. I ett tillägg kakao.

   



En bakplåt (20 x 30) ha våta fingar så att det ej klibar tag den ljusa smeten och för dela på bak plåten delen och häll choklad glasyr.

Av gabor - 20 juli 2012 09:28

Ingredienser: 300 g socker 150 g fett 4 ägg kanel Dessa ingredienser blandas väl . bästa mixer Lägg 150 valnötter g jord , hackad 150g russin 350g mjöl 150g mannagryn igen alla väl blandat. Häll i stora plåt bevattnas med nötter och grädda tills gyllenbrun. Låt svalna och sedan koka såsen: 300 g socker 4dcl vatten när det kokar häller över den kalla kakan.

Av gabor - 20 juli 2012 08:54


Det bör vara:
0,5 l mjölk
0,5 l mjöl
nypa salt
nypa socker
2 hela ägg
2 äggulor
olja för bakning 
100 g Florsocker rulla runt munken
värm mjölk  . Lägg till det en nypa socker och en nypa salt.
När du kokar  mjöl.
jag lägga till den lite i taget. Inledningsvis blandai med trä sked.
Rör i Mjöl  på svag värme tills det är en stadig  eller när allt bra släpper  från kanterna.
Låt svalna.
sedan blandningen svalnat, tillsätt två hela ägg och två äggulor.
jag trevligt mixer och blanda det ska vara slät.
Sätt olja i en kastrull och när den värms upp en spruta i armen stud honom munkar.
bakar först med ena handen, och när sidorna slår gyllenbrun på andra sidan.
sprutan munkar bort servetten och sedan rullas i florsocker.
gamla goda verifieras recept!

Av gabor - 20 juli 2012 07:05

Recept: Hawaii-kyckling

 
 
 

 

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. 2. Skiva potatisen i 0,5 cm breda skivor. Koka i 1 liter vatten med buljongtärningen i 6-8 minuter. Låt de rinna av. Lägg dem i botten på en smord gratängform.
  3. 3. Rensa kycklingen och dela i bitar. Lägg dessa och bitar av ananasringar över. Vispa grädden och smaksätt med senap, chilisås och ost. Klicka ut över kycklingen och strö kajennpeppar över.
  4. 4. Gratinera i ca 15 minuter.

Serveringsförslag: En grönsallad

Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards