gabor

Alla inlägg den 21 juni 2012

Av gabor - 21 juni 2012 11:26

 

 
 

Tack vare sin exceptionella sammansättning, har honung alltid ansetts helig mat och en av de viktigaste naturläkemedel för behandling av ett brett spektrum av sjukdomar.

Historien om honung är lika gammal som människans historia och i nästan varje kultur finns bevis för dess användning. Den tidigaste konstaterande, som bekräftar vikten av honung för den mänskliga rasen är en förhistorisk målning ca 15.000 år gamla, upptäcktes på väggen i grottan i Spanien. De egyptiska hieroglyfiska register visar den viktiga roll av bin och honung i det dagliga livet i det gamla Egypten, är en fantastisk fartyg med mer ätbart honung, över 3000 år gamla, hittades i graven Faraos Tutankhamons.

Den unika sammansättningen av färsk flytande

Honung är en blandning av ett antal organiska syror, aminosyror, enzymer, korn pollen, eteriska oljor, flavonoider, vitaminer och mineraler i små mängder (främst vitamin B1, B2, B5, B6, C, D, E, K och mineraler natrium, kalium, kalcium, fosfor, magnesium, järn, zink, jod, koppar, krom och selen) och andra värdefulla komponenter. Socker som finns i honung är fruktos (41%), glukos (34%) och sackaros (1-2%). Mängder av vissa ämnen beror på vilken typ av honung och över ursprunget.

Maten var exceptionell energikälla eftersom det är lättsmält hög kalori mat och är därför lämplig för idrottare, speciellt eftersom det ökar uthållighet och minskar muskeltrötthet. Tack vare sin sammansättning är honung också en antioxidant och mycket uppskattat.

Hos små barn, före införandet av honung i kosten, rekommenderas det att vänta tills barnet fyllt 12 månader.

Läkning av olika typer av honung

Behandling med honung kallas Apitherapy, är en lista över sin terapeutiska verkan lång. mest kända medicinska egenskaper av honung är att lindra symptom på influensa och förkylningar eller respiratoriska sjukdomar som bronkit, laryngit och bihåleinflammation. bra för sår, eftersom den fungerar som ett antiseptiskt, minskar smärta och dessutom drar gifter från biter eller bett. Den bränner dig så snart som möjligt tillämpa ren honung, vilket kommer att förhindra blåsor på huden och ge läkning utan ärrbildning. Då hudproblem såsom sprucken hud, utslag, klåda och olika hud skräp portion honung förband.

Honung är en stor hjälp i en mängd olika matsmältningsproblem, förstoppning, gastrit och sår i magsäck och om honung rekommenderas för alla typer av inflammation. kan också honung hjälpa till att höja järn och lägre blodfetter, samt rengöring hela organismen. Det är väl känt och dess fördelaktiga effekter i ögat, katarakt, konjunktivit, etc

Olika typer av honung är ofta inriktat på de specifika symptom. Till exempel, salvia och honung lime är lätthet andningsproblem och förkylningar, men honung från kalk rekommenderas inte för hjärtpatienter. Honey Lavendel används mot gasbildning och kramper, reglera puls, hjälper till med sår, främjar urinering, och arbetar mot spänningen eller migrän. mörk Kastanjehonung stimulerar cirkulationen, reglera magen, tarmar och lever och galla, rekommenderas för anemi, eliminerar trötthet och stärker muskler och immunitet. Acacia honung används i de problem som blodomlopp, i fängelse, och hur det fungerar lugnande och hjälper till med sömnlöshet, nervositet och spänning. Meadow (blomma) honung rekommenderas särskilt för allergi och för att stärka immunförsvaret.

Skönhetstips

Honung är också en integrerad del av många av kosmetika. Det är en utmärkt ansiktsmask som tar bort orenheter, ger näring torr uttorkad hud och hjälper till att avlägsna rynkor.

Honung verkar också för att uppnå och bibehålla idealvikten. Om du har en brist på vikt, kan honung vara till hjälp för sitt regelbunden användning stimulerar aptiten hos personer som inte har annars.

Å andra sidan hjälper en enkel och effektiv dryck, eller användas för avgiftning i viktminskning. Ett glas ljummet vatten, tillsätt en tesked honung och två teskedar citronsaft. Drick varje morgon på fastande mage. Dessutom drycken kan du dricka efter rikliga måltider eller fattigaste.

Intressanta platser

  • I vårt språk bin är den enda djur som inte kan dö, men dö.
  • Väl tillsluten, har honung en obegränsad hållbarhet.
  • Över en temperatur av 41 ° C förlorade medicinska egenskaper av honung, och när du lägger honung te, se till att inte alltför varmt.
  • Kristallisering av honung är en naturlig egenskap som inte påverkar dess kvalitet.

Denna unika gyllene vätska är läcker och mycket hälsosammare alternativ till vitt socker. Förbättra och bibehålla din hälsa och vitalitet med denna fantastiska söt gåva av naturen!


Av gabor - 21 juni 2012 11:14

 


Äta hemifrån och gå ner i vikt

  1. Gå inte till en restaurang hungrig. Bättre att äta något före måltid med få kalorier. För att undvika hungersnöd: 1 yoghurt med kli eller sallad (i god tid före lunch).
  2. Acceptera inte mat från menyn, eftersom de gömmer fettet. Det är bättre att leta efter något grillat och säga att du inte lägger olja.
  3. Dricker: I väntan på lunch, dricker bara vatten eller tomatjuice att släcka hunger.
  4. Leta efter en förrätt som inte kommer i frestelse med andra rätter.
  5. Väl ser menar - avvisa stekt, gryta, stekt, välj grillad eller kokt.
  6. Minska mig - ta till exempel bara varmrätt och sallad.
  7. Be kyparen att ta bort plattan när du har ätit tillräckligt, så bli inte frestad att äta allt.

Idéer för att spara olja

1) salladsdressing

Vinäger, lite vatten, persilja, oregano, vitlök, riven tomat, lök, kryddor (t.ex. cayennepeppar och några droppar olja)

2) Den ALU FOLIE FISH

Aluminiumfolien lade fisk eller kyckling, lägg grönsaker + massor av soppa (diet), en god Tuck. Placeras i ugnen under ca 15 minuter.

3) mosad grönsaker

Mosa grönsakerna inte lägger olja eller fett, men kryddat med kuben i kosten soppor.

4) Fiskfilé

Fiskfilé (fryst) och lägg direkt på plattan i en mikrovågsugn i 4-5 minuter. I en liten teflon stekpanna lägga en droppe olja, filé av fisk och kryddas med persilja, vitlök, lök, paprika och täck med 2-3 skivor av tomat. Koka på svag värme för att förhindra bränning. Således, med saften av tomaterna och koka utan att använda olja.

GRÖNSAKER UTAN BEGRÄNSNING: Mangold, selleri, aubergine, lamm: s sallad, broccoli, zucchini, lök, grönkål, vitkål, champinjoner, sparris, spenat, sallad, gurka, paprika, rädisor, champinjoner, tomat sallad

Grönsaker med RESTRIKTIONER: kronärtskockor (2-3), broccoli (3-4), bönor (en liten platta), purjolök (2-3), ärtor (1 liten fat) eller morot (2). Corn - Nej, rödbeta - 1!

Rött kött (begränsat till en gång i veckan, högst två gånger) : kalvkött utan fett, nötkött, kanin, hästkött.

UNDVIK: fläsk, lamm, skivor

Fjäderfä framställdes utan skinn

WHITE FISH: alla (kummel, havsbraxen, braxen, havsabborre, fröjd ..., föreslås att ersätta vit fisk för en annan option).

UNDVIK: fisk i olja eller konserverade grönsaker

Fet fisk: makrill, tonfisk, makrill, skarpsill, sill .... även föreslås ersätta en fet fisk som önskas (endast tillåtet konserverad tonfisk i vatten, och hur många gånger han vill Övriga rättigheter av fisk begränsas till högst två gånger i veckan. )

Snäckor, skaldjur: begränsad till två gånger i veckan

OST: Endast beznasni ost, granulat ost och undvika alla jästa och hård ost

OLJOR : högst 2 matskedar olivolja per dag. Undvik stekt och fet. Laga inte med smör, margarin och fetter

Förbjuden frukt : fikon, bananer, vindruvor, avokado, oliver, kokos, khaki. Ej tillåtet för torr frukt eller fruktkompott.

Ägg:  inte mer än 3 äggulor i veckan, utan begränsning, ägg

Drycker: vatten minst 1,5 liter per dag . Helst utanför måltider, före och efter. Drick inte alkohol, fruktsaft eller läsk med socker.

KRYDDOR: i små mängder kan användas: vitlök, citron, lök, grönsaker kryddor, kummin, senapsfrön, röd paprika, salt, vinäger, vegetabilisk kost kub.

Inte äta : majonnäs, ketchup, undvek såser!

  • Om du känner dig hungrig, dricka te utan socker
  • I kaffe, socker lyfta och sätta konstgjorda sötningsmedel, även om kaffet inte ska överdriva
  • Var uppmärksam på mängden salt
  • En måltid utförs alltid vid bordet (inte dator, TV eller stående)
  • Ät långsamt och tugga maten
  • Hoppa inte över någon måltid och ingen del av måltiden
  • Inte knapra inte mellan måltiderna
Av gabor - 21 juni 2012 08:00

Och mjölk och honung är individuellt utmärkt hälsa. När deras egenskaper tillsammans får vi en bra drink. Förutom den goda smaken som de flesta gillar, det finns dolda olika medicinska egenskaper.

Mjölk är bra för hydrering, benhälsa, reglera blodtrycket, minskar risken för hjärt-kärlsjukdom, förebygga fetma och typ 2-diabetes, och vissa studier har visat att det minskar risken för bröstcancer och tjocktarmscancer.

Honung är ett utmärkt sötningsmedel, en källa av energi, bra för viktminskning eftersom det uppmuntrar konsumtion av fett, förbättrar uthålligheten, den har antibakteriella, antifuginalna och egenskaper antioxidant.

Du har förmodligen en honung och mjölk i sitt kök, och aldrig tror att dessa två ingredienser potent läkemedel. Självklart kommer du att ha många hälsofördelar av dessa två ingredienser var för sig, men vad är så speciellt att dessa två ingredienser gör en fantastisk duo?

Skin Care

Och mjölk och honung har antimikrobiella egenskaper. Denna funktion är ännu bättre när man blandar dessa två ingredienser. Många ansiktet rengöringsmedel görs av mjölk och honung. Det är intressant att denna kombination används i olika hälsobrunnar runt om i världen. Blanda 3 msk varm mjölk och 1 tsk honung, doppa en bomullstuss i blandningen och rengör ansiktet.

Endurance

Ett glas mjölk och 2 matskedar honung på morgonen kommer att förbättra uthållighet. Mjölk innehåller proteiner, kolhydrater och honung som behövs. Mjölk och Honung kunde dricka alla personer, oavsett ålder och kön.

Det saktar ner åldrandet

Studier har visat att mjölk och honung effekt på hela kroppen, inte bara på huden när det gäller åldrandet. Människor i många forntida civilisationer (greker, romare, egyptier och indier) drack mjölk och honung för att bevara sin ungdom.

Antibakteriell aktivitet

Forskning har visat att en kombination av mjölk och honung har en högre verkningsgrad än Staphylococcus mjölk och honung separat.

Digerering

En kopp varm mjölk med 2 tsk honung kommer att hjälpa till med förstoppning, uppblåsthet och tarmsjukdomar.

Luftvägssjukdomar

Varm mjölk är ett utmärkt botemedel mot förkylning och hosta, samt honung. Om du ansluter sina fastigheter, får vi en utmärkt lösning.

 
Av gabor - 21 juni 2012 07:31

När du har diabetes är det viktigt att vara uppmärksam på vad de ska äta och vad du måste undvika. Många diabetes experter och dietister urskilja fyra hälsosamma näringsämnen (fiber, omega3 fettsyror, kalcium och vitamin D) som är viktiga i kosten för diabetiker.

Först Bönor

Bönor är rika på fiber som hjälper dig att känna full, stabilisera blodsockret och även sänker kolesterolet. En bra källa till kalcium, ett mineral som forskning visar kan hjälpa bränna kroppsfett. I ½ dl vita bönor, får du nästan 100 mg kalcium, vilket är ungefär 10% av det dagliga intaget. Bönor är en utmärkt källa till protein. Till skillnad från andra proteiner som normalt Jeďte (såsom rött kött), bönor innehåller ringa mättat fett, vilket kan leda till hjärtsjukdomar.

Andra Mjölkprodukter

Du kommer inte hitta en bättre källa till kalcium och vitamin D från mejeriprodukter som mjölk, ost och yoghurt. En studie visade att kvinnor som konsumerade mer än 1200 mg kalcium och mer än 800 IE (internationella enheter) av vitamin D per dag hade 33% mindre risk att utveckla diabetes än de som konsumerade mindre kalcium och vitamin D. mjölkdryck vissa måltider istället för juice, äter yoghurt eller ost som ett mellanmål eller efterrätt.

Tredje Lax

Lax är en rik källa till omega-3 fettsyror, nyttiga fetter som minskar risken för hjärtsjukdom, minska midjan, inflammation och förbättra insulinresistens. Lax är också ett av de bästa icke mejeri källor till vitamin D.

4:e Tonfisk

En annan frisk fisk rik på omega 3-fettsyror och vitamin D. Men kan tonfisk innehåller kvicksilver, en förening som i höga doser kan orsaka neurologiska problem. För att vara säker, begränsa ditt intag av tonfisk till 350 g per vecka.

5:e Korn

En av de mest hälsosamma kornen har du förmodligen inte äter, är rikt på en typ av lösliga fibrer beta-glukan. Studier har visat att beta-glukan kan sänka total-och LDL-kolesterol genom att förhindra kroppens förmåga att absorbera det. Konsumerar bara 3 gram per dag kan sänka kolesterolet med 8%. Med massor av fibrer, kan korn också bidra till att stabilisera blodsockret.

6:e Havre

Som med korn och bönor, havre är rika på fibrer och som sådan är ett utmärkt mat för diabetiker. Forskning har visat att havre kan också minska den totala och "onda" LDL-kolesterolet och förbättra insulinresistens. Alla lösliga havrefiber som innehåller en låg hastighet med vilken kroppen kan bryta ner och absorbera kolhydrater, vilket innebär att ditt blodsocker stabilt.

7:e Bär

Bär är naturens godis, men till skillnad från den söta, rik på fiber och antioxidanter som kallas polyfenoler. En kopp björnbär innehåller 7,6 g fibrer, 3,5 g blåbär innehåller antioxidanter i bär är också bra för ditt hjärta. En studie från 2008. i American Journal of Clinical Nutrition funnit att personer med riskfaktorer för hjärtsjukdomar som åt bär 8 veckor hade en blodtrycksfall och öka det "goda" HDL-kolesterol.

8:e Datum

Dessa frukter är inte något speciellt att titta på, slätten, brun och lite klibbig. Men sätter en i munnen och du kommer att belönas med en söt smak och behaglig konsistens. Utmärkt smak, i kombination med massor av fibrer (7 datum innehållande 4 g), gör dem till perfekta söta mellanmål för diabetiker. De är också rika på antioxidanter, innehåller de per portion mer än vindruvor, apelsiner, broccoli och paprika.

9:e Grönt

Du tänker förmodligen på en sallad, men i denna kategori är rödbetor, kål och Chard. Alla är utmärkta källor till fiber (1 kopp eventuella kokta grönsaker är mellan 3 och 6 g) och kalcium (100 till 250 mg per kopp). Gröna grönsaker är också bra för ditt hjärta, tack vare innehåller folat. Detta B-vitamin sänker nivåer av homocystein, kan en aminosyra i höga mängder ökar risken för hjärtsjukdom. Studier visar att 400 mikrogram folsyra om dagen kan sänka homocystein med 25% (kopp kokta rödbetor innehåller 170 mikrogram).

10:e Lins

Liksom bönor, håller linser en mängd fiber. En kopp kokta linser innehåller en jättestor 16 år ger också nära 360 mikrogram folat. Om du inte är en kött person är linsen ett bra alternativ källa till protein, och innehåller ett antal vitaminer och mineraler.

11 Lin

Lin är känd som en källa till fiber och alfa-linolensyra (ALA), som kroppen omvandlar omega-3 fettsyrorna EPA och DHA. I flera stora studier har forskare upptäckt ett samband mellan ökat intag av alfa-linolensyra och en minskad risk för sjukdom än av hjärtsjukdom och stroke. Lin hjälper att sänka kolesterol och blodsocker.

12 Valnötter

Endast en dussin valnötter ger nästan 2 gram fibrer plus 2,6 g alfa-linolensyra. Men med tanke på att den innehåller en hel del kalorier, vara noga med att ange om du tittar på din vikt. Du kan äta dem i stället för snacks och lägg till dina favoriter sallader.

13 Peanut Butter

Tro det eller ej, har vissa studier kopplat jordnötssmör med en minskad risk för diabetes. Orsaken kan ligga i vad du har 2 msk av nästan 2 g fiber. Och eftersom det innehåller mest enkelomättat fett, som anses hälsosamt för hjärtat. Var uppmärksam på portion eftersom den innehåller en massa kalorier.

14:e Mörk choklad

Rik på antioxiderande flavonoider kan förbättra din goda och dåliga kolesterolet och sänka blodtrycket. Häll den över frukten för en sund efterrätt

Av gabor - 21 juni 2012 07:26

Socker i form av glukos är den främsta källan till energi för kroppens celler. Hormonet insulin för att glukos i blodet som kommer in i cellen. I typ 2-diabetes, att kroppen inte producerar tillräckligt med insulin eller cellerna är resistenta mot effekterna av insulin. Som ett resultat ackumulerar glukos i blod i stället för in i cellen, vilket leder celldödande effekt. Om höga blodsockernivåer kvarstår kan de skada ögonen, hjärta, njurar och nerver. Det finns vissa naturliga behandlingar som betraktas som ett stöd för typ 2-diabetes Om du är intresserad av naturlig behandling med standardterapi, kan den göra det endast under strikt övervakning av en kvalificerad sjukvårdspersonal. Om den lämnas obehandlad, diabetes som inte kontrolleras ordentligt, kan leda till livshotande konsekvenser. också, glöm inte att berätta för din läkare om eventuella örter, kompletterar eller fysisk behandling du använder, eftersom vissa av dem kan interagera med läkemedel du tar och leda till hypoglykemi.

Ginseng

Även om det finns flera olika typer av ginseng, de flesta studier om ginseng och diabetes med American ginseng, Panax quinquefolius. Dessa studier har visat att nordamerikanska ginseng kan förbättra blodsockerkontrollen och glykosylerat hemogobina (en form av hemoglobin i blodet som används för övervakning blodsocker) nivåerna.

Krom

Krom är ett viktigt spår mineral som spelar en viktig roll i metabolismen av fett och kolhydrater och hjälper kroppens celler reagerar korrekt insulin. I själva verket har studier funnit låga nivåer av krom hos personer med diabetes. Det finns många studier som finner att krom kan vara effektiva, men de är långt ifrån övertygande. När tillräckliga nivåer av krom är närvarande i kroppen, kräver en mycket lägre mängder av insulin. Krom brist är relativt vanligt hos patienter med typ 2-diabetes och kan orsaka införandet av glukos i cellerna är mindre effektiv.

Magnesium

Magnesium är ett mineral som finns naturligt i livsmedel såsom gröna bladgrönsaker, nötter, frön och korn. Magnesium behövs för mer än 300 biokemiska reaktioner. Det hjälper till att reglera blodsockernivån och behövs för normal muskel-och nervfunktion, hjärtfrekvens, immunförsvar, blodtryck och benhälsa. Vissa studier tyder på att låga nivåer av magnesium kan förvärra blodsockerkontroll vid typ 2-diabetes Det finns också vissa belägg för att magnesium tillskott kan hjälpa till med insulinresistens. Höga doser av magnesium kan orsaka diarré, illamående, aptitlöshet, muskelsvaghet, andningssvårigheter, lågt blodtryck och oregelbunden hjärtrytm. Magnesium kan interagera med vissa läkemedel, såsom osteoporos, högt blodtryck, samt vissa antibiotika, läkemedel mot muskelavslappning och urindrivande.

Kanel

Flera studier har visat att kanel förbättrar blodsockerkontrollen hos personer med typ 2-diabetes En del av dessa studier har visat att kanel kan minska blodsockernivån genom att minska insulinresistensen. Om du har diabetes, kom ihåg att behandlingen är ett livslångt åtagande av socker övervaka nivåerna i blodet, hälsosam kost, regelbunden motion och ibland medicinering eller insulin terapi. Rådgör med din läkare om du har några frågor.

Zink

Mineralet zink spelar en viktig roll i produktion och lagring av insulin. Det finns några studier som visar att personer med typ 2 diabetes har lägre nivåer på grund av minskad zinkabsorption och utsöndring av zink. Livsmedel som är utmärkta källor för zink är färska ostron, ingefära, lamm, ärtor, ägg, råg, nötlever, lima bönor, mandel , nötter, sardiner, kyckling, och bovete.

Silver svilenica

Flera preliminära studier tyder på att den ört svarta svilenica kan sänka blodsockernivån hos personer med typ 2-diabetes svilenica Eftersom silver kan sänka blodsockernivån, människor som tar medicin för diabetes eller insulin ska inte ta silver svilenicu om de inte är under strikt medicinsk övervakning.

Vanadin

Vanadin är ett spårämne som finns naturligt i jord och många livsmedel. Vanadin förbättrar uppgift insulinkänsligheten och sänker blodsockernivån hos personer med typ 2-diabetes Det verkar härma många åtgärder av insulin i kroppen. Med vanadin för diabetes, speciellt utan medicinsk övervakning rekommenderas inte eftersom dosen som kan påverka blodsockernivåerna av potentiellt giftiga.

Av gabor - 21 juni 2012 07:21

Historien om kanel

Kanel är en av de äldsta kända kryddorna, som drar sitt ursprung från öst, och de första register över kanel skapades i Egypten år 2000 f Kr. Dessa register nämner sina medicinska och aromatiska egenskaper. Bildad genom torkning av bark av kanel träd. Den karaktäristiska smaken och aromen av kanel eterisk olja kommer från barken som är den viktigaste ingrediensen cinamaldehid. Kanel används också i antikens historia som en medicin, ännu mer än som en krydda.

Även om det finns fyra typer av kanel, Ceylon kanel är de mest populära och Cassius kanel. Ceylon kanel kommer i stick form, och ofta kallas äkta kanel. Den har en mjukare smak och används ofta som en krydda i kompotter, drinkar och desserter. Cassius kanel kommer i mald form och har en något mer intensiv smak och krydda och används främst för speciella rätter och såser.

Kanel är tillgängligt under hela året, och för närvarande den bästa kanel produceras i Sri Lanka. Den har en tunn skorpa och en slät ljus gulbrun färg och en mycket trevlig doft. Förutom kryddig egenskaper, som vi alla vet, kanel och en handfull dolda medicinska fördelar.

Hälsofördelar

I den antika traditionell medicin, är kanel används för förkylningar, gasbildning, illamående och diarré.

Det är utmärkt för att förbättra energi, vitalitet, och cirkulation, särskilt bland människor som känner värmen i den övre kroppen, och har kalla fötter.

I vissa länder används som ett botemedel mot diabetes , matsmältningsbesvär och kallt , och det är ofta rekommenderat att personer svagare karaktär, likgiltig, långsamma, och människor som är benägna till viktökning. 

Kanel har antibakteriella och antiparasitära egenskaper antifuginalna som är bra för att bekämpa vaginala infektioner, infektioner mun, öroninflammation och magsår.

Fatty, stekt och förädlade livsmedel orsakar inflammation i inre vävnad och organ, som är förknippade med de dödligaste sjukdomarna i vår tid - hjärtsjukdom. Kanel anti-inflammatoriska egenskaper skyddar mot hjärtinfarkt och stroke, samt från olika hjärt-och kärlsjukdomar.

Kanel kan hjälpa människor som lider av typ 2-diabetes Specifikt kontrollerar kanel blodsockernivåer, kan avsevärt minska nivåerna av dåligt kolesterol, totalkolesterol och fettsyror i blodet, eller triglycerider. En studie visade att helande effekterna av kanel varar upp till 20 dagar efter intag.

Kanel är en utmärkt källa till mangan, kostfiber, järn och kalcium. Kombinationen av kalcium-och fiber kan hjälpa till med avlägsnandet av galla, som kommer att förhindra skador på celler i kolon och kolon.

Kanel sänker smärta som orsakas av artrit och förhindrar spridningen av cancerceller.

Kanel är ett naturligt konserveringsmedel, vilket är bra för alla de människor som förbereder mat för vintern.

Det har visat sig att kanel hjälper till att förhindra mensvärk och infertilitet. Kanel för kvinnor ökade nivåer av progesteron och testosteron produktion minskar, vilket gör den till en utmärkt lösning för reglering av hormoner.

Kanel har visat sig vara lovande för olika neurodegenerativa sjukdomar inklusive Alzheimers sjukdom , Parkinsons sjukdom , multipel skleros , hjärntumör och meningit . Vissa studier har visat att kanel sänker kronisk inflammation i samband med neurologiska sjukdomar.

Om du inget av dessa fördelar är inte tillräckligt, är läkare närvarande på att genomföra forskning som visar sig vara gynnsamma effekter av kanel på minnet och utföra vissa uppgifter.

Av gabor - 21 juni 2012 07:18

Det visade sig att en blandning av honung och kanel botar de flesta sjukdomar. Denna kombination har använts som läkemedel i århundraden. Kanel är en av de äldsta kryddorna kända för mänskligheten, och historien av honung är nästan gammal som mänskligheten. Honung och kanel har läkande egenskaper, som om de blandas tillsammans kan ge bra medicin, arom och smak.

Nedan finns en förteckning över sjukdomar som kan behandlas med en blandning av honung och kanel!

Heart Disease
Gör en pasta av honung och kanel pulver och spridas på bröd. Måltiden du äter varje dag till frukost. Det minskar kolesterol i artärerna och förhindra hjärtattacker. Människor som redan har haft en hjärtinfarkt bör äta denna kombination eftersom det kommer att bidra till att förhindra nästa attack.

Regelbunden användning av denna kombination minskar förlusten av andetag och stärker hjärtslag. I hög ålder, artärer och vener förlorar sin flexibilitet och kan leda till blockeringar. Denna kombination av honung och kanel vitalisera artärer och vener.

Insektsbett
Blanda en matsked honung och två matskedar ljummet vatten. Lägg en tesked kanel, göra en pasta och gnugga bitit delarna. Det är bevisat att smärtan avtar inom två minuter.

Artrit Tillsätt två matskedar honung i en kopp varmt vatten och en tesked kanel pulver. Om du dricker denna dryck regelbundet även kronisk artrit kan botas. En studie visade att patienter med denna dryck kan lindra smärtan inom en månad.

Håravfall De som lider av håravfall eller skallighet bör blanda en matsked olivolja, en matsked honung och en tesked kanel pulver. Applicera blandningen i hårbotten och hålla i 15 minuter, sedan tvätta håret. Denna förening kan uppenbarligen vara effektiv även när det har bara 5 minuter på hårbotten.

Urinvägsinfektioner

Blanda två teskedar kanel, en matsked honung i ett glas ljummet vatten och dryck. Det förstör bakterier i urinblåsan.

Tandvärk Gör en pasta av en tesked kanel och fem teskedar honung. Sätt tanden som gör ont. Detta kan appliceras tre gånger per dag.

Kolesterol
Blanda två matskedar honung och tre teskedar kanel pulver med 470 ml vatten. Denna blandning kommer att minska kolesterolnivåer. Det har visat sig att patienter som regelbundet dricker en blandning av minst 3 gånger om dagen, efter ett tag hade de inga problem med högt kolesterol.

Förkylningar som lider av vanliga eller allvarliga förkylningar borde ta en matsked honung blandat med 1/4 tsk kanel en gång om dagen i tre dagar. Detta gör att du bli av med kroniska hosta, förkylningar och sinus smärta.

Infertilitet greker tusentals år trott att två matskedar honung varje dag innan läggdags kan bota infertilitet hos män. I Kina, Japan och Fjärran Östern man tror att kvinnan flera gånger om dagen bör en nypa kanel blandas med en halv tesked honung gnuggas in i tandköttet. Blandningen absorberas genom saliv och kommer in i kroppen och behandling av infertilitet hos kvinnor.

Immunsystemet
Daglig användning av honung och kanel stärker immunförsvaret och skyddar kroppen från bakterier och virus. Honey har olika vitaminer och en stor mängd järn. Konstant användning av honung och kanel stärker de vita blodkropparna, som sedan faktiskt bekämpa bakterier och virus.

Matsmältningsbesvär kanel blandas med två matskedar honung och äter före måltiden. Så att du kommer att kunna smälta den tyngsta måltid.

Livslängd tror att ett dagligt intag av te med honung och kanel kan förlänga livet. Blanda 4 msk honung, 1 msk kanel pulver och 3 dl vatten, koka och gör en te. Drick 1/4 kopp, 3 till 4 gånger per dag. Din hud blir mjuk och fräsch, och du kommer fördröja uppkomsten av rynkor.

Finnar Blanda 3 msk honung och 1 tsk kanel pulver. Applicera pastan på finnar innan sova och tvätta den nästa morgon med varmt vatten. hudinfektioner Blanda honung och kanel, sätta blandningen på huden områden som drabbats av infektionen, hålla huden ca 30 minuter och skölj sedan med varmt vatten.

Cancer

Nyligen genomförda studier har visat att honung och kanel kan hjälpa till vid behandling av magcancer. Patienter som lider av den här typen av cancer, måste de äta en matsked honung med en tesked kanel, och denna dag tre månader. Trötthet Mix halv tesked honung och en halv tesked kanel i ett glas vatten. Drick på eftermiddagen när du känner dig mest trött. Daglig konsumtion av kaffe ökar vitaliteten inom en vecka.

Dålig andedräkt Blanda 1 matsked honung och 1 tsk kanel pulver med varmt vatten. Varje morgon, skölj munnen och andan kommer att vara fräsch hela dagen.

Av gabor - 21 juni 2012 07:08


 


Nästan alla vet att för mycket kolesterol kan leda till problem med artärerna, vilket är den bästa starten för en hjärtattack. Men förstår de flesta inte komplexiteten av kolesterol. Denna brist på kunskap har lett till skapandet av många falska fakta. Här har vi upptäcka sanningen om sju populära myter om kolesterol. Myt: Kolesterol är dåligt Reality Alla däggdjur behöver kolesterol för att överleva. Myt: Hög kolesterol är en farlig verklighet högt kolesterol är inte problemet i sig. Men en ogynnsam kvot av "bra" och "onda" kolesterolet, kunde tillsammans med faktorer som vikt, mängden motion och familjens sjukdomshistoria vara ett problem. Myt: Människor som har en hjärtsjukdom har högt kolesterolvärde Reality Även högt kolesterolvärde är en stor riskfaktor för hjärtsjukdom, vissa människor utvecklar hjärtsjukdom och hjärtinfarkt, även om deras kolesterol är normalt eller till och med låg. Myt: Du måste kasta ut mat som innehåller kolesterol, om du vill sänka kolesterolhalten i blodet nivå verklighet kolesterol i blodet kommer från kosten, men av din lever. I själva verket producerar levern mycket mer kolesterol än vad du äter. Således kan minska intaget av kolesterol i kosten har liten effekt . Myt: Undvik ägg för att upprätthålla hälsosamma nivåer av kolesterol Reality flera publicerade studier visar att ägg eller två per dag har liten effekt på människor med normala kolesterolnivåer. Myt: fettsnål kost och mycket motion kommer att minska nivåerna av kolesterol verkligheten för vissa människor, livsstilsförändringar, oavsett hur strikta de kan vara, kommer inte att vara tillräckligt för att sänka kolesterolnivåer. Dessa människor kommer att behöva medicinering i kombination med livsstilsförändringar. Myt: Unga människor inte har högt kolesterolvärde Reality någon skulle efter 20 ålder bör kontrollera din kolesterolnivå. Studier har visat att det kan skapa plack i artärerna, men tonåren.













Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards