gabor

Alla inlägg den 21 juni 2012

Av gabor - 21 juni 2012 06:55

Yoghurt Yoghurt är en av fem livsmedel som du bör äta varje dag, och probiotika hjälper till att hålla mag-tarmkanalen och tarm av bakterier som orsakar sjukdomen. I den svenska studien, fabriksarbetare som drack ett dagligt tillskott av Lactobacillus reuteri - stimulera probiotisk - de hade 33% färre sjukdagar än de som fick placebo. Ät yoghurt med blåbär! havre och korn annan vinst för hela korn! Båda dessa korn innehåller beta-glukan, en fiber med antimikrobiella och antioxidant egenskaper, som en studie visade att mer kraftfull än echinacea. De kan hjälpa antibiotika fungerar bättre, och de kommer att påskynda läkningsprocessen av sår . Ät en tallrik flingor till frukost.

Vattenmelon Vattenmelon innehåller antioxidant glutation, vilket kan bidra till att stärka immunförsvaret och bekämpa infektioner.

Sötpotatis Vår hud är den första försvarslinjen mot bakterier och virus. Fäst den första försvarslinjen genom att äta betakaroten-rika livsmedel såsom sötpotatis och morötter, som kroppen omvandlar till vitamin A, en nyckelkomponent i att återställa huden och bindväv. Försök att göra en bakad sötpotatis i stället för det vanliga.

Broccoli är rikt på glutation, stimulerar broccoli immunsystemet hos möss i laboratorium forskning, och vi vet redan att hon behöver äta två gånger i veckan för kampen mot cancer. Andra mörkgröna grönsaker som kål och grönkål har liknande effekter. Lägg dem i potatissallad!

Vitlök Allicin i vitlök hjälper dig att bekämpa infektioner och bakterier, och två råa kryddnejlika en dag kan hjälpa i kampen mot sjukdomen.

Svampar Djurstudier visar att svamp har en naturlig antivirala och antibakteriella effekt . Selen kan skydda dig från influensa, riboflavin, niacin och B-vitaminer spelar en nyckelroll i ett friskt immunsystem. Kasta dem i omeletter, rör potatisen, tillsätt såsen.

Ostron zink i ostron har antiviral aktivitet och är en nyckelkomponent i flera immunologiska uppgifter, inklusive behandling av repor och nedskärningar.

Av gabor - 21 juni 2012 06:53


Visst du råkar känna under dagen, brist på energi. Då förmodligen nå för godis till aktuell utrusta din kropp energi. Förutom den mängd sömn, spelar mat en viktig roll i den dagliga energinivå. Visste du att livsmedel som innehåller höga halter av kalorier och fett kan orsaka en känsla av trötthet? Matsmältningssystemet i sådana livsmedel förbrukar mycket mer energi, vilket ger känslan av trötthet. Det finns dock livsmedel som din kropp kommer att leverera energi.

Kolhydrater

Kolhydrater är de senaste åren har vanhedrande, men det är viktigt att veta att inte alla kolhydrater är skadliga. De ger en utmärkt källa till energi i form av glukos. Glukos är den bästa källan för energi för hjärnan och centrala nervsystemet. En kost rik på fullkorn och komplexa kolhydrater är nödvändig för energi, och du hittar i frukt, grönsaker och fullkornsprodukter.

Brunt ris är rikt på mangan, ett mineral som hjälper producera energi från protein och kolhydrater. Brunt ris kommer att bidra till att upprätthålla en hög energi nivåer hela dagen. Det är på sätt och vis en mångsidig mat som kan användas som komplement, men den största skålen .

Sötpotatis är rik på kolhydrater, kommer betakaroten (vitamin A) och vitamin C. Sötpotatis bidra till att bekämpa eftermiddagen trötthet. Det fantastiska är att potatis kan framställas på olika sätt och med olika maträtter.

Sked honung motsvarar en flaska energidryck. Honung är ett naturligt sötningsmedel som hjälper musklerna under träningen, men också förnyelse av muskeln efter träning. Kommer att ge kroppen med energi och drivkraft trötthet. Tillsätt honung i te, mjölk, eller spridning på bröd.

Frukt

Frukten är en stor källa till glukos som kroppen lätt bryts ner och omvandlas till energi. Mest frukt är lättsmält, inom en halvtimme, vilket gör det snabbt och effektivt näringsämnen mat som ger energi.

Bananer består huvudsakligen av socker (glukos, fruktos och sackaros) och fiber. Bananer är en garanterad energikälla. Hacka bananer och mandel, tillsätt mjölken och du får en måltid som kommer att förvisa trötthet.

Äpplen kommer att hålla dig borta från läkare och kommer att ge en stor källa till energi. Apple är på grund av höga halter av fiber, till skillnad från andra frukter, en lite längre tid att smälta, men kommer också att ge energi under lång tid. När du känner dig trött, äter ett äpple med några skivor ost.

Apelsiner är rika på vitamin C, kalium och folsyra. Detta citrus och saftiga frukter kommer snabbt bryts ned och förvandlas till energi. Orange eller dess saft kommer snabbt att eliminera trötthet och ger en energikälla som du behöver.

Grönsaker

Livsmedel som kommer direkt från växter eller träd kommer definitivt bidra till att upprätthålla energi nivåer. Vissa grönsaker innehåller alla proteiner, kolhydrater och bra fetter du behöver för en fungerande organism. Dessutom är vissa typer av grönsaker hålla med framgång en balans i kroppen som om den inte balanserad, kan det orsaka en rad hälsoproblem.

Spenat är en utmärkt källa till järn, vilket är en viktig komponent för energiproduktion i kroppen. Spenat kan ätas som en sallad eller sida skålen. När du känner dig trött, äter en portion spenat kommer att ge dig tillbaka din energi.

Bönor är rika på protein och kolhydrater, hör som i en mycket hälsosam och näringsämnen livsmedel. Ät bönor som sallad, grytor eller rätter sida. Denna enkla livsmedel kommer att förse dig med energi.

En hög proteinhalt livsmedel

Proteiner är en viktig del av kosten. De är en av de viktigaste källorna till energi och är bra för viktminskning. Om du byter kolhydrater med protein, kommer att förbättra din muskelmassa, öka ämnesomsättningen och bannlysa trötthet.

Lax är rik på omega 3-fettsyror, kolesterol och minskar risken för hjärtsjukdom. Det är också rikt på protein, vitaminer B6, niacin och riboflavin, som omvandlas till energi. Ät en portion lax och spenat sallad eller brunt ris för att få en måltid full av energi.

Yoghurt är rikt på magnesium, vilket är avgörande för frisättningen av energi. Det är också rika på kalcium som är nödvändig för normal kroppsfunktion. När du känner dig trött dricker en kopp yoghurt och du kommer att känna trötthet går.

Ägg innehåller 97% protein, även den högsta av någon mat. Ett ägg ger 30% av kroppen av den rekommenderade dagliga dosen av protein. Alla viktiga aminosyror som kroppen använder för att bygga muskler, kan du hitta äggen. Det spelar ingen roll om du äter dem kokt, stekt, rå, eller som en omelett, kommer äggen säkerligen ge den nödvändiga nivån av energi.

Av gabor - 21 juni 2012 06:50

Nötter kräver lite eller ingen förberedelse och om det förvaras på rätt sätt, kan ha en hållbarhet på ännu ett år. De är rika på omättade fetter, vitaminer och mineraler. Nötter kan hjälpa dig att bibehålla en god hälsa. Så ta en handfull nötter utgör ett näringsrikt mellanmål, soppor, sallader eller desserter.

Vi ger dig 11 populära nötter och allt du behöver veta om dem, deras fördelar och nackdelar, som du inte berätta för någon.

Mandlar

Mandel är faktiskt frön fruktträd mandel. Härrör från Asien. I vissa länder mandlar att ge gåvor som en symbol för lycka till jul.

De innefattar:

  • Vitamin E - främjar ett hälsosamt åldrande och skyddar mot Alzheimers sjukdom
  • Magnesium - minskar bördan av blodkärl, ökar syretillförseln och reducerar mängden av fria radikaler som skador på hjärta och kardiovaskulära systemet
  • Flavonoider - användning av mandel har så många som 20 olika typer av kraftfulla flavonoider som fungerar som antioxidanter
  • Koppar - förbättrar metabola enzymer
  • Fiber och protein - en kopp mandel innehåller 7,62 g protein och mer än 4 g fiber, som bidra till att förbättra mag-tarmkanalen

Almond undvika om du har njurproblem. De påverkar absorptionen av kalcium och innehåller oxalater som orsakar njursten, vilket kan leda till ökade problem med njurarna och gallblåsan.

Näringsvärde

30 g mandel innehåller 170 kalorier och 15 g fett.

Pinjenötter

Pinjenötter är faktiskt utsäde som produceras av vissa arter av tall. Härrör från Asien. De är mycket små, men låt deras storlek lura inte för att de är rika på näringsämnen.

Pinjenötter är en utmärkt källa till protein, som innehåller alfa - linolensyra, vilket är utmärkt för hjärtat och innehåller B-vitaminer. Den enda källan till pinolenske syra som hjälper till att reglera aptiten. De innehåller järn, vilket är en viktig del av hemoglobin, som förser kroppen med syre och energi. De är mycket magnesium, vilket är viktigt för normal funktion i muskler, lindrar spasmer, spänning och trötthet.

Näringsvärde

30g pinjenötter innehåller 190 kalorier och 19g fett.

Pecan

Pecan är en art av valnöt. Det har utmärkt smak, som till skillnad från den europeiska valnöt, inte är bitter. God källa för fiber och protein. De innehåller zink, som hjälper genererar testosteron, innehåller B-vitaminer och enkelomättade fetter, innehåller inget natrium och är ett utmärkt val för ett mellanmål. Minska risken för att utveckla gallsten och kolesterol. Pecan är utmärkt för neurologisk hälsa, befrielse från kramper, spänningar och trötthet.

Valnötter

Du kan behöva det svårare att öppna, men arbetet kommer att belönas!

De är rika på omega 3-fettsyror, speciellt alfa - linolensyra, som kroppen inte kan producera. Omega 3-fettsyror har anti-inflammatoriska egenskaper och skydda det kardiovaskulära systemet, vilket bidrar till att minska blodtrycket. En fjärdedel kopp valnötter ger så mycket som 90% av det rekommenderade dagliga dosen av omega 3 fettsyror. Nötter är också full av vitaminer och mineralämnen inklusive B-vitaminer, vitamin E, koppar, järn och zink. De har alla antioxidativa egenskaper och skyddar mot fria radikaler, och se till att en väl fungerande celler.

Näringsvärde 30g valnötter innehåller 185 kalorier och 18g fett.

Kastanjer

Kastanjer är en symbol för makt och framgång.

De innehåller få kalorier och fett. Men till skillnad från andra nötter är kastanjerna packad med kolhydrater. Är den enda muttern som innehåller vitamin C. 30g kastanj är 7,6 g Vitamin C. Kastanjer är en utmärkt källa av kalium och folsyra. Kalium behövs för att reglera hjärtslag och muskelsammandragningar regelbundet underhåll. Chestnut juicer används ofta i problem med hosta.

Näringsvärde
kastanjer 30g innehåller 54 kalorier och 1,8 g fett.

Paranötter

De kommer från Brasilien. Brasilianska nötter smakar kokos.

Paranötter innehåller vitamin B-, magnesium-, zink, kalcium, och selen, vilket minskar risken för att utveckla prostatacancer och bröstcancer. Den innehåller även alfa - linolensyra och omega 3 fettsyror. Paranötter innehålla små mängder av radio-radioaktivt grundämne som i allmänhet inte hålls kvar i kroppen. Trots medicinska framsteg, innehåller paranötter höga halter av aflatoxin som kan orsaka levercancer.

Näringsvärde 30g paranötter innehåller 186 kalorier och 19g fett.

Pistaschnötter

De pistaschmandlar tros vara en afrodisiakum.

Pistaschmandlar är rika Fitosterol som sänker kolesterolhalten i blodet. Pistaschmandlar innehåller enkelomättade fettsyror som är bra för hjärtat. Rik på kalium, fiber, vitamonom B6, magnesium och kalcium. näringsvärde 30g pistasch innehåller 160 kalorier och 13g fett.

Hasselnötter

Hasselnötter har en söt smak. Med anor från förhistorisk tid, och kommer från Asien.

De är rika på kalcium, vilket gör dem utmärkt för friska ben och tänder, och korrekt underhåll av celler. De innehåller enkelomättade fetter som är hälsosamma för hjärtat. De är också rika på vitamin E, som är väsentligt för hjärthälsa och muskel, och också förhindrar nedbrytning av röda blodkroppar. De är rika på folsyra, som är av betydelse för tillväxten av barn och vuxna utveckling. Hasselnötter innehåller också B1, B2 och B6 vitaminer som är viktiga för psykisk utveckling och hälsa.

Näringsvärde

30g hasselnötter innehåller 185 kalorier och 18g fett.

Cashewnötter

Cashewnötter lite vintergröna träd som har sitt ursprung i Brasilien, där en riktig höjdare. Det är nu odlas i tropiska regioner i indiska äpple, inom vilken det råder ett frö.

De har mindre fett än andra nötter, och 75% av deras fett är omättad. Oljesyra är bra för hjärt-och kärlhälsa. Personer med diabetes som åt cashewnötter, vilket avsevärt minskar triglyceridnivåer är förknippade med hjärtsjukdom.

Cashewnötter innehåller en stor mängd koppar, som är en nödvändig komponent för en majoritet av enzymer i kroppen. Upprätthålla normala nivåer av koppar i kroppen förhindrar blodbrist och reumatoid artrit. Cashewnötter är också rikt på magnesium, som är en viktig mineral för benhälsa.

Cashewnötter undvika:

  • Om du har galla problem eller njurproblem, eftersom de innehåller oxalater som orsakar njursten
  • Använd så mycket kalcium som ett kosttillskott eftersom oxalater kan hindra kalcium absorption.

Näringsvärde

30g cashewnötter innehåller 165 kalorier och 13g fett.

Makadamianötter

Växa på ett vintergrönt träd, macadamia, och kommer ursprungligen från Australien. Australiska aboriginer har använt muskot som en stor kosttillskott. Endast två typer av frön, macadamianöt kan ätas, andra är giftiga.

Makadamianötter har den högsta andelen enkelomättat fett bra för hjärtat än någon annan frukt nötter, frön och grönsaker. Innehåller fosfor, kalium, magnesium och kalcium som är väsentliga för de celler, för att nerver och muskler fungerar normalt. Näringsvärde australiska 30g nötter innehåller 200 kalorier och 22g fett.

Jordnötter

Jordnötter hör faktiskt till baljväxter familjen. Odling vid årliga buskar. Det tros ha sitt ursprung i Peru.

Jordnötter är bra för hälsan av kropp, sinne och själ. Den innehåller oljesyra, omättade fetter och folsyra, vilket är viktigt för bildningen av DNA-molekyler. Det är bra för makt, minne och koncentration. Upprätthålla normala nivåer av folsyra kan minska risken att få ett barn med svårigheter hos kvinnor som är gravida eller försöker bli gravid. Jordnötter innehåller resveratrol, en antioxidant som finns i röda druvor och rött vin.

Peanut undvika:

  • om den orsakar en allergisk reaktion, eftersom den är en av de mest vanliga allergen
  • Om du har problem med sköldkörteln, eftersom det innehåller goitrogene störa sköldkörteln.

Näringsvärde

30g jordnötter innehåller 165 kalorier och 14g fett

Av gabor - 21 juni 2012 06:31

 

Det bästa är fräscht!

Vitlök är en ört mest känd som en krydda för mat. Men vitlök är också för medicinska ändamål för att förhindra olika sjukdomar och störningar. Kan användas färsk vitlök eller tillägg gjorda av färsk vitlök.

Vitlök hör till liljefamiljen och är nära förknippad med schalottenlök, gräslök och purjolök. Vitlök har en yttre skorpan som varierar från vitt till färgen lila. Det finns många sorter av vitlök, ett vanligt vitt vitlök.vit till färgen lila. Det finns många sorter av vitlök, ett vanligt vitt vitlök.

Vitlök odlas sedan urminnes tider. Egyptiska härskare har använt det för att mata slavarna för att öka fysisk styrka. Idag har vitlök blivit populär i matlagning. Det är bra som kan ätas råa eller beredda. Den har en lång rykte i folkmedicinen, och några av dess egenskaper (antibakteriell) och är vetenskapligt bevisat.

Om du inte gillar smaken eller lukt av vitlök, men du är fortfarande intresserad av sina medicinska egenskaper, överväga att köpa kosttillskott. Men när det gäller matlagning vitlök egentligen inget substitut, kan denna smak inte ge dig någon smaktillsats.

Allicin är den förening som ger vitlök dess säregna smak och lukt. Många kosttillskott innehåller allicin som vitlök skulle vara lukt-och smaklösa, men ett förfarande som tar bort allicin kan förstöra vissa medicinska egenskaper av vitlök. Därför skulle det vara bäst om du äter rå vitlök.

Det finns många varianter av vitlök som används för medicinska ändamål. Mängden allicin, den aktiva ingrediens som en distinkt smak och lukt av vitlök ger, beroende på metoden för framställning av produkter. Allicin är instabil och lätt svara på olika kemiska stimuli. Vissa tillverkare använder ju äldre vitlök till lukt och smak var mindre intensiv. Tyvärr minskar också nivån av effektivitet allicin och vitlök ensam. Vissa produkter kan innehålla för lite eller ingen mängd av allicin, en metod för att krossa färsk vitlök är det mest effektiva.

Eftersom vitlök används ofta som en krydda, forskarna säger att kan spela en viktig roll för att förebygga matförgiftning. Det finns tecken som tyder på att färsk vitlök effektivt kan bekämpa bakterier som Escherichia coli, eller bakterier som är resistenta mot antibiotika som Staphylococcus aureus (Staphylococcus aureus) och Salmonella.effektivt bekämpa bakterier som Escherichia coli, eller bakterier som är resistenta mot antibiotika som Staphylococcus aureus (Staphylococcus aureus) och Salmonella.


Fördelar med vitlök

Använts under många år för symtom relaterade till hjärt-och cirkulationssystemet, inklusive högt blodtryck, högt kolesterol, kranskärlssjukdom, stroke och ateroskleros . Några av dessa användningsområden stöds av vetenskapen. Vitlök kan vara effektiv i att bromsa utvecklingen av ateroskleros och verkar vara riktigt kan sänka blodtrycket.

Vissa använder vitlök att förhindra cancer i kolon , rektum, magcancer , bröstcancer , prostatacancer och lunga . Den används också för att behandla prostatacancer och blåscancer .

Vitlök används för att behandla förstorad prostata, diabetes , artros , hösnuva, astma , bronkit , andningssvårigheter, lågt blodtryck, lågt blodsocker, högt blodsocker och stygn. Används ofta för att bekämpa stress och trötthet, såväl som för bibehållande av leverfunktionen.

Vissa människor gäller vitlöksolja på huden för att bota svampinfektioner, vårtor och liktornar. Det finns vissa bevis som stödjer effekten av vitlök för jäst infektion, men effektiviteten av vitlök mot vårtor och liktornar fortfarande inte helt bevisat.

Några av effekterna av vitlök fortfarande obevisad:

  • Vitlök har inte visat sig särskilt effektiva för att sänka blodsockernivån hos personer med diabetes, och de som inte lider av diabetes.
  • Många studier har undersökt effekten av vitlök på kolesterol. Vissa resultat har visat effektivitet medan andra inte är det. Därför är det inte säkert att det kommer att påverka vitlök på kolesterolnivåer. Om vi tar endast hänsyn till hög kvalitet forskning visar resultaten ingen speciell effektivitet, till skillnad från andra naturliga ingredienser.
  • Så långt som bröstcancer och lungcancer, vitlök också inte har uppvisat någon betydande effekt.
  • Smärta i benen på grund av dålig blodcirkulation inte försvinner eller minskas varar i flera veckor efter att ha ätit vitlök.

Biverkningar

Vitlök är säkert för de flesta människor när konsumeras färsk. De vanligaste biverkningarna är obehaglig lukt, brännande känsla i munnen eller magen, gas, halsbränna, illamående, kräkningar, kroppsodör och blödning.

Det fanns rapporter om kraftig blödning efter operation hos personer som konsumerar vitlök dagligen.

När vitlöken används på huden kan orsaka hudskador som liknar solbränna. Vitlök gäller även för huden i form av olja, innan det blandas med matolja.

Applicera extra försiktig om du är gravid eller ammar. Specifikt finns det inte tillräckligt tillförlitlig information för att bekräfta säkerheten vid överdriven användning av vitlök. Överdriven användning av vad vi tror är inte inom en balanserad kost.

Vitlök skulle vara en mindre mängd bör tas och barn, eftersom vissa källor tyder på att vitlök kan vara farlig, till och med livshotande för barn. Jag vet fortfarande inte exakt orsaken till denna varning, men bara i fall att se till att mängden av vitlök konsumeras av dina barn.

Om du har några problem med magen med din läkare om den rekommenderade dosen av vitlök, eftersom vitlök irritera hela matsmältningssystemet.

Ät inte vitlök minst 2 veckor före operationen eftersom det ökar risken för kraftig blödning.

Av gabor - 21 juni 2012 06:14

Du kanske blir förvånad över att det finns livsmedel som ger skydd från solen och från insidan och ut. Faktor som skyddar mot solen (SPF) finns i livsmedel, men som en antioxidant. Olika växter producerar antioxidanter för att skydda dig själv och dina celler från tidigt åldrande, sol, värme och andra negativa faktorer.

När du konsumerar dessa livsmedel, går ett stort antal antioxidanter vår kropp och celler, inklusive hudceller. Genom att äta vissa livsmedel dig att hålla en naturlig hälsa beskyddare av vår hälsa och avsevärt minska risken för hudskador.

Bara för att vissa livsmedel kan skydda mot solen, det betyder inte att du kan äta mer av dessa livsmedel, och sedan lägga sig ner hela dagen och sola. Visst du behöver extra skydd. Kom ihåg att solen är den vanligaste orsaken till för tidigt åldrad hud, cancer och hudskador. Det är därför ytterst viktigt att se till att huden inifrån och ut.

Peppar

Röda, gula och orange paprika att om de inte ser bra ut och har bra smak, innehåller naturliga pigment som kallas karotenoider. De har antioxidant aktivitet och är en källa till vitamin A, som skyddar hudceller och förhindrar skador på tunna lipid omgivande hudceller.

Gul squash

De kan framställas på olika sätt och har stor smak. De innehåller också karotenoider som skyddar hudcellerna och skyddar mot UVA-och UVB-strålning.

Tomat

Innehåller lykopen som ger tomater dess distinkta röda färg. Lykopen är känd för att ha hållit prostata hälsa. Men liksom andra antioxidanter föreningar, skyddar lykopen också cellerna från exponering för solljus.

Vattenmelon

Detta är en av de mest populära livsmedel som konsumeras i sommar, och även innehålla lykopen. Det är bra för hela kroppen hydrering och skydd av hudceller.

Grönt te

Grönt te är en mirakulös mat med många hälsofördelar. Förbättrar hjärt-och kärlhälsa, immunsystem, avgifta kroppen, hjälper till med viktminskning, förhindrar uppkomsten av cancerceller, och även skyddar mot UVA-och UVB-strålning. Den hemliga ingrediensen som gör allt detta, en katekin polyfenol. Många experter hävdar att catechin bör vara en integrerad del av den dagliga kosten och du kan dricka grönt te varje dag, hela dagen.

Kakao

Kakao innehåller 712 olika ämnen, varav de flesta har antioxidant aktivitet och förmåga att skydda huden. Flavonoider, som finns i kakao, skydda hjärtat och hela hjärt-kärlsystemet, och även är utmärkt att skydda hudceller.

Bär

Blåbär, svarta vinbär, tranbär och björnbär är rika källor till antocyaniner, vilket minskar risken för många kroniska och degenerativa sjukdomar, och ger utmärkt skydd mot solstrålning.

Roten av gurkmeja

Denna gula roten innehåller curcumin, som har utmärkt anti-inflammatorisk effekt, stärker immunförsvaret, förbättrar koncentration och minne, och skyddar huden.

Fet fisk

Omega 3-fettsyror som finns i fet fisk som lax, makrill, öring, tonfisk, sardiner och sill, är en viktig del av en balanserad kost. Omega 3-fettsyror skyddar det allmänna hälsotillståndet i kroppen, inklusive hudceller. Omega 3-fettsyror kan också tas i tillägg form.


 
Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards