gabor

Alla inlägg under juli 2012

Av gabor - 29 juli 2012 07:53

Rödbetssoppa

Rödbetssoppa Ingredienser: 500 g kokt rödbetor, 3 potatis, 1 msk olivolja 1 tsk socker, 1 root persilja, 2 morötter, 1 grön paprika, 1 lök, 3 tomater, salt, peppar, 1 knippa dill, 1 citron.

Förberedelser: Koka grönsaker (morötter, paprika, persiljerot, hackad lök och hackad band peppar). När grönsakerna är nästan kokta, tillsätt potatis och betor. Efter att de kokas, tillsätt dill och citronsaft blandat med salt och peppar. Det kan tjäna både varm och kall.

Av gabor - 29 juli 2012 07:51

Bakverk

Dag och Natt kaka Ingredienser: 14 msk socker, 12 olja, 18 matskedar mjöl, 14 matskedar vatten, 3 matskedar kakao, en kopp malda valnötter, 1 påse vanilj(25g eller 1 tsk  ), 2 tsk bakpulver. Beredning: Blanda med blandare s socker, olja och vatten. Tillsätt mjölet i vilka ingår vanilj och bakpulver. Slutligen lägger vi till valnötterna. Häll hälften av smeten i en smord och dammas med mjöl. Häll den andra hälften med kakao blandningen över kompositionen. Baka ca 35 min.

Av gabor - 29 juli 2012 07:49

Kikärtefrö kotletter

Kikärtefrö kotletter Ingredienser: 250 g rå kikärter, 3 vitlöksklyftor, 2 tsk koriander (eller curry), 2 tsk spiskummin, 2 msk färsk persilja, salt Förberedelser: Placera kikärtefrö blöt över natten, mer vatten (sväller nog, så vi har gott om vatten). På morgonen koka tills det blir anbud (en och en halv timme - eller till och med två). Om du redan har kokt kikärter, som används ca 450 gram. Blanda kikärter tillagade med kryddor och vitlök i de mängder som anges för att smaka. Ge dem mixern. Eftersom för att inte krossa att steka, tillsätt mjöl och / eller kärnor nedstänkta bröd. Gör biffar och stek dem i olja i 2-3 minuter. Eller för att vara mer hälsosam, använda olivolja. Istället för att vara stekt kan bakas i ugnen. Servera med såser, sallader, potatismos .

Av gabor - 29 juli 2012 07:40

The Dance

 Dance - Ingredienser för deg: 500 g mjöl, 25 g jäst, 4 msk honung, salt, 250 ml vatten Ingredienser för fyllning: 300 g valnötter, 350 g socker, vaniljsocker Framställning: Lös upp jästen i ljummet vatten, tillsätt 3 matskedar mjöl och blanda för att få en jäst, som låter degen. Sätt resterande mjöl i en skål, tillsätt honung, varmvatten, Maia och salt. Knåda degen för att få en klibbfri. Vi lämnar fartyget i en varm plats i degen. Dela degen i två halvor, sträcka ett ark över det och strö marken valnötter blandat med socker. Vi lägger smeten i en spiral rund form, fodrad med bakplåtspapper. Låt stå i 30 minuter för att vila och sedan förbereda sirapen sammansättningen av 300 g socker, smaksatt med vanilj. Pensla med sirap blandningen och spinns införa ugnen på låg värme tills den börjar brunt. Häll över sirapen och lägger tillbaka den i ugnen tills väl brynt och allt sirap absorberas. Skär kakan i tjocka skivor.

Av gabor - 29 juli 2012 07:37

Svampstuvning

 Ingredienser: 500 g svamp, 2 st Paprika, 3 vitlöksklyftor, 3 msk mjöl, 1 lök, 50 ml vin, peppar, 2 tomater, 50 g olja, salt. Beredning:  svamp i lite olja, tillsätt sedan vatten, vitlök , skalade och låt dem sjuda på låg värme i 10 minuter. Lägg riven lök och stek på sig. Strö lök paprika och salt efter smak. Lök med paprikasås Tillsätt svampen. I en annan skål, tills  mjöl i olja brynt. En maträtt med lite saft från svampen är. Blanda väl och låt blandningen koka tills såsen tjocknar. Sedan satte den på svampen. Tillsätt vin och rör om tills slät.

Av gabor - 29 juli 2012 07:34

Skålen med svamp

Livsmedelsingredienser med champinjoner: 1 kg svamp, lök eller purjolök 2-3, 1 burk krossade tomater, 150 ml olja, 2 paprika, salt, peppar, timjan (efter smak) 2 lagerblad, dill

Förberedelser: Skala och skär svampen i små bitar (inte för liten) lök gryta eller stekning i olja, tillsätt tärnad grön paprika , sedan lägga till svamp. Koka tills reduceras till vattna dem, lägg sedan till tärnad röd ruta(tomat). Krydda med salt, timjan, peppar, lagerblad, koka en lite längre tid att koka och tomater, brand stopp, tillsätt sedan dill. Mat serveras varm och kall. Version kan serveras kall som förrätt när du har gäster vid bordet.

Bon aptit!

Av gabor - 29 juli 2012 07:31

Cream vitlök soppa

Vitlök soppa Ingredienser: 3 potatisar, 5 morötter, 1 selleri, 1 lök, 5 vitlöksklyftor, 1 persiljerot, torkad timjan, 1/2 tsk koriander, salt, peppar, 4 skivade baguetter, olivolja, 1 knippe persilja . Förberedelse: Sätt potatis, morötter, lök, selleri och persiljerot koka i 2 liter vatten tillsammans med timjan, koriander, salt och peppar. Efter grönsakerna har kokat, tillsätt vitlök och låt dem koka i 6 minuter lång. Sen tydligen allt bra med en soppa mixer. Cream vitlök soppa serveras med krutonger (bröd kuber bevattnas med olivolja och rostas i ugnen) och färsk persilja.


Mycket god

Av gabor - 29 juli 2012 07:28

LÖPNING med spenat och majs

En dessert enkelt och mycket lämplig om du vill servera med några goda vänner och original.

Ingredienser för rullar med spenat och majs: 1 ark smördeg, 300 g fryst spenat, 1 liten låda med majs, 1 lök, 1 msk margarin, mjöl, 1 msk vallmo, salt och peppar.

Förberedelser: Calima lök och spenat i margarin. Lägg majs, salt och peppar och blanda. När du sträcker degen, lägg blandningen skapats och köra. Placera rullen på en plåt täckt med papper, men smetade med lite margarin smälts innan .. Strö vallmofrön och medan vi bakade i 25 min.

Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards