gabor

Alla inlägg under juli 2012

Av gabor - 29 juli 2012 16:22

Makaroner med kål

Ingredienser:. 300 gram makaroner en surkål, peppar, salt, 100 ml olja, tomatjuice eller buljong frivillig Beredning: Koka pastan i saltat vatten. Är kvar på elden efter den tid som anges på förpackningen. Efter att de är kokta, sila och skölj med kallt vatten. Kål låt desarat en halv timme, sedan tvätta och hacka fint. bruns i het olja i låg värme . När dess bruna, blanda med pasta, tillsätt peppar och låt stå i ugnen 20 minuter. Servera med tomatsås. En trevlig måltid.

Av gabor - 29 juli 2012 16:19

Fyllda champinjoner

Ingredienser: 1 pund av svamp, två lök, ett huvud vitlök, en matsked mjöl, ett glas vin, en sked buljong, 50 gram margarin, tre matskedar brödsmulor, en länk persilja, salt och peppar. läge Beredning: Efter tvättning svamp, ta bort deras talonger. Lök, vitlök och svamp talonger av dem små och de tocam Calima i margarin. Än de Tillsätt mjöl, vin, lite vatten, buljong, salt, peppar och ströbröd. Vi håller värmen tills blandningen blir tjock. Tillsätt sedan persilja. Sammansättning vi lägger i varje svamp. Efter att vi fyllda champinjoner, strö över dem lite ströbröd och baka dem i en varm ugn i 20 minuter. En trevlig måltid.

Av gabor - 29 juli 2012 16:16

Kåldolmar med ris och russin

Ingredienser: surkål , 6 msk olja ,4 msk tomat buljong , lök ,4 dl ris , 1 knippa dill , 200 gram torkad russin,   salt, peppar.

Förberedelser:   Skala lök, tvätta och finskuren. I en kastrull hälla olja och 2-3 matskedar vatten och låt tills den börjar koka, tillsätt sedan löken och låt tills den är mjuk, sedan lägga riset. Det ger vatten och låt det sjuda allt dämpat. När riset är kokt, lägg hackad dill, russin, 2 msk buljong, salt och peppar och blanda väl. För fyllning kåldolmar vitkål kan använda hela eller om alltför stora skär dem på mitten. Spread kål plåt, lägg en matsked fyllning och sedan svepa sarmaua. i en kastrull tillsätt lite olja, lägg ett lager hackad kål, sedan lägga kål rullar nära varandra i lager. Täck toppen med strimlad vitkål, lägg tomatsås blandas med vatten tillräckligt för att täcka. Låt koka i ca. en timme och du är nästan redo att ge potten till ugnen tills brynt ovanpå kåldolmar.

Av gabor - 29 juli 2012 16:10

Fyllda Eggplant

Tillagningstid: 25 minuter

Tillagningstid: 1 timme 30 minuter

Totalt Varaktighet: 1 timme 55 minuter


Fyllda aubergine - Skär äggplantor i halvor på längden, ta bort en del av kärnan och skålla dem i kokande vatten med salt i 20 minuter, ta sedan bort och placera dem i en teflonpanna.

Ingredienser:
  • 4 stora äggplantor
  • 4 lök
  • 4 paprikor
  • 4 tomater
  • 5 vitlöksklyftor
  • 1 morot
  •  lite olja
  • 1 kopp ris
  • 1 knippe dill
  • salt
  • peppar
 

Instruktioner:

A. Skär auberginen på längden, ta bort en del av kärnan och skålla dem i kokande vatten med salt i 20 minuter, ta sedan bort och placera dem i en teflonpanna. 2.Intre tid, förbered fyllning enligt följande: vagnar löken i en kastrull, tillsätt paprika, sedan kärnan i aubergine, morot och vitlök. Låt sjunka och tillsätt ris och lite vatten. Låt kväva väl med ris, tillsätt sedan skalade och tärnade tomater. Låt falla väl och tillsätt örter, peppar och salt efter smak. Tre. Med denna blandning fylla aubergine och om du kan fylla och sammansättning är ca 2 paprikor halveras. Fyra. Häll tomatsåsen över kastrull du bakat. Tillval: När maten nästan är klar kan du lägga till ost eller riven ost på toppen ens lämna fem minuter i ugnen eller så kan du servera med gräddfil.

Av gabor - 29 juli 2012 08:18

a. Röklåda


 

b. Folie och spån

 

c. Korvar på värmehyllan

 

d. Startklart vid gasolgrillen.

 

e. Röken kommer.

   

f. Rökta korvar

Av gabor - 29 juli 2012 07:59

Soppa med pumpa

Ingredienser: 1 lök, 1 liter grönsaksbuljong, 500-800 g pumpa (pumpa), pumpa (frö), persilja.

Förberedelser: I en 1,5 l kastrull stek i 2 msk olja en lök och pumpa som först tvättades rena och skära in cububete maj Marisa och låta vagnen med löken ca 10 minuter lägg sedan till grönsaksbuljong (1 liter) och låt det sjuda på svag värme 30-35 minuter. När du tänker pumpa kokas, häll i en mixer och krossa dem att få önskad konsistens och häll sedan i grytan tillsätt salt och peppar, några kärnor (frön), pumpa och hackad persilja. Servera med krutonger

Av gabor - 29 juli 2012 07:56

Ingredienser för degen: 300 gr. mjöl, 1 tsk salt, 150 gr. margarin från kylskåpet, 80 ml kallt vatten 1 paket vaniljsocker(25 g ), apelsinskal halv. I en skål blanda mjöl med salt, tillsätt sedan margarinet skärs i små bitar och blanda tills slät. Vi lägger ett hål i mitten och riven skal av en halv apelsin och vaniljsocker paket. Tillsätt vatten och knåda degen. Täck den med en ark av cellofan och lägg den i kylen i 25 minuter. Ingredienser för fyllning: 200 gr. socker, 250 ml apelsinjuice, 3 apelsiner, 170 gr. hackade mandlar, 50 g. margarin, 45 g. aprikossylt, 15 g. mjölet. Medan degen vilar i kylen, lägg i en kastrull eld på, apelsinjuice och socker. Blanda under tio minuter, för att erhålla en sirap konsistens. Tillsätt sedan skivad apelsiner. Hackad mandel i mixer och blanda dem med margarin och socker. sylt det varmt orange och blanda den med ovanstående komposition. degen skär den och lägga den i speciella former av tårta. Sammansättningen av deg under fyllning och tillsätt en introduktion till bakning i ugn förvärmd till 180 grader. Låt tart bakning under 20 minuter. En trevlig måltid.

Av gabor - 29 juli 2012 07:55

Fänkål Soup

Fänkål Soup Ingredienser: 2 liter vatten, 2 tsk spiskummin, 1 selleri, 1 msk mjöl, 1 lök, 1 morot, 1 grön paprika, 3 msk olja, persilja, salt, peppar, krutonger. Beredning Tvätta grönsakerna, skär dem och sätta dem koka med kummin och salt och peppar. När grönsakerna kokas, sila soppan. Förbered en sås av mjöl och olja och tillsätt soppan (soppan av med två koppar ansträngt buljong). Servera med bröd krutonger och persilja.

Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards