gabor

Alla inlägg under september 2012

Av gabor - 30 september 2012 11:39

Vi presenterar i följande båda ingredienser och hur man förbereder steg för steg recept för fläskkarré insvept i svål . Detta preparat är mycket snyggt och värt att försöka.

Förberedelsetid: en timme och 40 minuter.

Ingredienser för två portioner är:

  • 750 gram fläskkarré (benfritt);Recept - Fläskfilé inlindad i svål
  • en bit av svålen hög nog att du kan täcka hela filén,
  • honung;
  • olja;
  • salt och peppar.

För marinaden:

  • två vitlöksklyftor;
  • 20 ml av medium torrt vitt vin;
  • en tesked brunt socker;
  • en tesked salt;
  • tesked peppar.

Hur man förbereder steg för steg recept för fläskkarré insvept i svålen kommer att presenteras i följande:

  1. Tvätta fläsk, låt det rinna av. Håll hela stycket, inte klippt. Gnid köttet med grovt salt,
  2. Förbered marinaden: Clean vitlök, slå det bra med en nypa salt tills du får en slät pasta, rör sedan pastan görs med vin, farinsocker, salt och peppar, tills du får en homogen konsistens;
  3. Pensla fläsk med såsen försöker täcka det helt på ett enhetligt,
  4. Washed svål, låt det rinna, ta inte bort fett, och om tillämpligt och visar hårstrån spis flamma Scorch dig, då skrapa honom med en kniv och tvätta den igen. Låt rinna av väl svål eller torka av den med en kommersiellt tillgänglig absorberande papper tills den är helt torr;
  5. Täck smord köttbit som vi tidigare har beskrivit helt svål, sedan bundna med ett rep för att säkerställa att köttet inte lossnar svål;
  6. Låt köttet i kylskåpet i två timmar;
  7. Värm ugnen till hög värme på 200 grader i en halvtimme;
  8. Förbered en bricka som pensel med olja. Ta köttet ur kylskåpet, pensla med honung helt svål som är täckt och lägg sedan till den i grytan. Förberedelse Strö olja, tillsätt sedan att panorera runt 200 ml vatten. Krydda med salt och peppar,
  9. Grädda i ugn så snart det var tillräckligt varma förberedelser och grädda i medelvärme ca 180 grader Celsius i en timme. Från tid till annan ta bort brickan från ugnen och strö partiell beredning av kastrull för att förhindra uttorkning,
  10. När du är klar snittjocklek grillat i skivor och placera skivor i lika delar på plattor;
  11. Du kan tjäna med någon garnering: potatis, bönor, ärtor eller ris;
  12. Du kan också lägga till en sallad med gurka.
Av gabor - 30 september 2012 11:36

Ingredienser för korv kex i morötter är:Recept - Morot kex Salami

  • kilo morötter,
  • 100 gram hasselnötter;
  • 50 gram jordnötter;
  • 150 gram kex populära;
  • 150 gram strösocker;
  • kanel.

Hur man förbereder steg för steg recept morot korv kex kommer att presenteras i följande:

  1. Rena morötter, tvätta dem, låta dem rinna, låt det genom gill riven;
  2. Grind hasselnötter med Facalet följer: Fördela muttrarna på bänken ovanför dem lägga en ren kökshandduk. Pressade jordnötter täckta med en Facalet tills avbrott i små bitar,
  3. Pass jordnötter i mixer tills fin grind. Observera att för detta preparat både hasselnötter och jordnötter bara vara bakat, inte salt eller smakrika;
  4. Populära krossade kex (inget smör) på samma sätt som du tidigare har krossat hasselnötter, med hjälp av en Facalet dig. Liksom jordnötter, bör de inte krossas helt, men måste brytas i små bitar,
  5. Sätt en kastrull på elden, låt den värma upp, tillsätt sedan riven morot gälar ovan. Fräs morötter på medelvärme till låg tills vätskan leder till uttorkning för att minimera,
  6. När morötter är klara, ta bort pannan från värmen och blanda dem med florsocker. Håll omrörning tills sockret är helt upplöst och du har en homogen sammansättning. Framställd med kex mix krossa populär tidigare, men med krossade hasselnötter också. Strö med kanel blandning smak,
  7. Sätt på bänken med aluminiumfolie. Fördela jämnt på ytan som ovan mark jordnötter. Lägg jordnötter över hela sammansättningen av morot, strösocker, kex och hasselnötter populära beredda ovan. Använd din aluminiumfolie, rulla som tätt sammansättning, sedan packa i plastfolie rullar mat gjort kommersiellt salami och låt svalna i kylskåpet i tre timmar före servering,
  8. När du är klar, ta bort den ur kylskåpet och sektioneras den till lika delar;
  9. Korv serveras vanligt eller med olika pålägg kommer att se ut.

Salami förbereder kex med morötter lätt och är mycket välsmakande. Vi rekommenderar dig att prova det, kommer du säkert bli kär vid första smak och du kommer att förbereda varje gång du känner behov av en lätt efterrätt, framställd i huset, efterrätt ofta mer tilltalande än den version som finns i handeln.

Vi önskar dig god aptit!

Av gabor - 30 september 2012 11:30

Förberedelsetid: 25 minuter.

Ingredienser för två portioner av kyckling lever med vin är:Recept - Kyckling lever med vin

  • 500 gram kycklinglever;
  • 150 ml halvtorr rött vin;
  • en lök;
  • tre vitlöksklyftor;
  • 25 gram smör eller margarin,
  • några delar av dill;
  • peppar;
  • salt.

Hur man förbereder kyckling lever recept med vin kommer att presenteras steg för steg nedan:

  1. Tvätta lever, ta bort skal och den gröna fett innehåller galla sekretion och att när han kom till förberedelse bitter. Låt rinna lever,
  2. Rena lök, tvätta den och hacka den fint eller riven ge henne;
  3. Ren vitlök, hackad det bra med en nypa salt,
  4. Tvätta dill, låt den rinna, och sedan hacka den fint,
  5. Skär smöret i kuber för att påskynda smältning,
  6. Sätt en kastrull på elden, och när det var varmt Tillsätt smör. Låt smöret smälta på svag värme under ständig omrörning för att smälta hastighet, men också för att förhindra rökning. När smöret har smält helt, tillsätt hackad lök med vitlök innan. Fräs grönsakerna på medelvärme var noga med att inte bränna dem. Om deras tendens att vända en brun, reducera värmen till ett minimum. När både lök och vitlök blir en gulaktig färg och bli glasartade lägga till levern. Fräs blandningen i femton minuter på låg värme, tillsätt sedan hela mängden vin. Täck panorera helt med lock och låt det sjuda i vin lever för 5-10 minuter. Ta av locket på grytan, krydda med salt och peppar, låt såsen reduceras till ett minimum. Slutligen strö hackad dill och stanna innan elden;
  7. Tjäna lever är varm som en sida skålen med potatismos över pour med en sked tillräckligt sås.

Kyckling lever med vin kan serveras till barn, gör rik på alkoholhalten detta preparat är kontraindicerat till barn, äldre, personer med hjärtproblem, och personer som har eller har haft problem med alkoholmissbruk. Även vin ger det en speciell smak, där vinkonsumtionen är förbjudet, rekommenderar vi att du ersätta den med grönsaker eller kyckling buljong.

Vi önskar dig god aptit!

Av gabor - 30 september 2012 11:25

 
 
 
 
 

Typ av recept: Förrätter Antal portioner: 4 Förberedelser Tid: 10 Minute (er) Tillagningstid: 10 minut (er) Svårighetsgrad: Mycket lätt

Ingredienser:
Ingredienser: 1. 400 gr köttfärs 2. 100 gr lök 3. 2 ägg 4. lite olja 5. persilja 6. salt, peppar, paprika Hamburgare: 1. 4 rullar 2. 2 tomater skivade 3. 4 skivor sallad 4. valfritt ketchup, ost
 
 
 
 

Av gabor - 30 september 2012 11:16

 

Antal portioner: 2 Tillredningstid: 30 Minute (er) Tillagningstid: 30 minut (er) Svårighetsgrad: Lätt

Ingredienser:
2 st nötkött hög 3 fingrar 1 msk smält smör 200 g färsk pumpa (Luda) halv sött rött vin 1 kanelstång 1 st stjärnanis 1 st kardemumma 1 msk kakao rågad rågad 1 kaffe matsked jord 1/2 kyligt tesked 1 tsk salt 1 tsk socker 1 nypa muskotnöt
Förberedelser:
En ovanlig recept som kommer att överraska dina smaklökar, full av smak och konsistens kan tillfredsställa även de mest raffinerade gommar. receptet är inte mitt och anpassning efter retata Amerikanska kock Bobby Flay har tagit över efter Giallo Zafferano. Tips: kardemumma, anis hittar i påse glöggkryddor för fuchs .. Sätt ugnen på 180 gr och vi bakade pumpa. förbereda vin sås: I en kastrull sätta vin, anis, kanel och kardemumma till en koka. (Om du inte använder ett sött vin och sedan lägga 2 rågade matskedar socker) vin koka tills reducerad och förtjockad (ca 15 min) Borsta köttet med smält smör och blanda i en kastrull kaffe, kakao, kyligt, salt, socker och muskot. kött genom att blanda kryddor Dam men bara på sidorna, lämnar övre och nedre ren och sedan lägga på het grill .. kall en på varje sida 7-8 minuter sedan ge ugnen i ytterligare 5-10 minuter (beroende på dina inställningar. gjort när köttet henne på en varm platta och täck med folie är aluminium nav juice kommer omfördela i kött .. Skala den kokta pumpa puré och vi gör det apoil Smaka av med salt och peppar. sätta på en tallrik vin sås, kött och mosade pumpa och dekorera med en kvist timjan.

Av gabor - 30 september 2012 11:13

 
Typ av recept: Varmrätt Antal portioner: 4 Förberedelser Tid: 30 Minute (er) Tillagningstid: 2 dag (ar) Svårighetsgrad: Svår
Ingredienser:
1 kg nötkött, 3 vitlöksklyftor, 2 lökar, 1 morot, 200 ml rött vin 2 msk tomatpuré, en tesked rosmarin 5 msk olja, 250 gram svamp, 3 päron, salt, peppar
Förberedelser:
Skala och skär lök kvartalen och vitlök. Skala morötter och skär i ringar. kött säsong med peppar och stek i 3 msk olja på alla sidor. Tillsätt lök, vitlök, morot och fortsätta att koka ca 10 minuter. Lägg rosmarin, 150 ml vin och 2 matskedar buljong. Täck med folie och grädda 1 ½ timme vid 200 grader. päron halverats, ta bort ryggraden och skär i skivor. Svampar steka i en panna i 2 matskedar olja, tillsätt sedan päronen, stänger av resterande vin och koka mindre. Lägg såsen till köttet satt i ugnen. Smaka av med salt och peppar. köttbit är skiva och servera med sås med grönsaker. Bon Appetit!

Typ av recept: Varmrätt Antal portioner: 4 Förberedelser Tid: 30 Minute (er) Tillagningstid: 2 dag (ar) Svårighetsgrad: Svår

Ingredienser:
1 kg nötkött, 3 vitlöksklyftor, 2 lökar, 1 morot, 200 ml rött vin 2 msk tomatpuré, en tesked rosmarin 5 msk olja, 250 gram svamp, 3 päron, salt, peppar
Förberedelser:
Skala och skär lök kvartalen och vitlök. Skala morötter och skär i ringar. kött säsong med peppar och stek i 3 msk olja på alla sidor. Tillsätt lök, vitlök, morot och fortsätta att koka ca 10 minuter. Lägg rosmarin, 150 ml vin och 2 matskedar buljong. Täck med folie och grädda 1 ½ timme vid 200 grader. päron halverats, ta bort ryggraden och skär i skivor. Svampar steka i en panna i 2 matskedar olja, tillsätt sedan päronen, stänger av resterande vin och koka mindre. Lägg såsen till köttet satt i ugnen. Smaka av med salt och peppar. köttbit är skiva och servera med sås med grönsaker. Bon Appetit!

Av gabor - 30 september 2012 11:11

Ingredienser Deg:

750 g mjöl
2 ägg
25 g margarin
25 g jäst
80 g socker
250 g mjölk
en nypa salt Fyllning Ingredienser: 500 g färskost (jag hade den färska ko) 100g socker 2 pac. Vaniljsocker 1 ägg Förberedelser:

Lös jästen i mjölken. Rör om tills slät. sedan i en skål lägger mjöl och gör ett hål i mitten där du lägger jäst. Rör lite och sätta och ägg. s mjölk och margarin vid rumstemperatur. Det knåda väl tills degen blir elastisk och lätt arbete att låta det jäsa i 30-40 minuter i varmt ställe, bort från makten. Under tiden jag blandade ost med ägg och socker. Och vi bildade en homogen pasta bör inte mjuk eller hård "konkret", inte i kontakt med värmeflödet från ugnen. Åsa CREC efter 40 minuter. riva bitar av degen, tillräckligt för att FIEC varje rulle. sträcker varje deg, skär några remsor över fyllningen lägger över. Vi fasiutele över fyllning eller helt enkelt köra sidoremsor över fyllning och rulla upp mycket snabbt. sätta dem i facket fodrad med bakplåtspapper. dem har smort med uppvispat ägg. Okej bakade det första facket. Och så gjorde jag Apple, låt bilderna tala för mig är det samma procedur som för osten. är mycket bra och jag märkte att de är mycket unga inom 2-3 dagar om insvept i en handduk eller sätta i papperspåse eller plast. önskar dig god aptit!

Av gabor - 30 september 2012 11:07

Ingredienser:
 
  ~ Deg

         ~ 800gr mjöl           3 ägg ~           ~ 50gr jäst (jag lägger 2 kuvert av torrjäst)          socker lg ~ 5           ~ 350 ml vatten           50 ml olja ~           salt ~    fyllning          ~ 600gr ost         ~ socker efter smak

       ~ 3 ägg

       ~ Salt

     Vaniljsocker ~       ~ citron


   Metod: Av ovanstående ingredienser för att göra en smet (jag lade degen ingredienser i bröd maskin och har satt knådning och stigande program) inte alltför kraftig dospit.Dupa låt det dela degen har ökat i lika stora bitar som är rundade och lämnar fortfarande 10 min vid dospit.Apoi ligger merdeneaua i cirklar med en diameter på 10 cm placeras fyller i mitten, sedan samla Magin bildar branzoaicele.Se låt den jäsa i pannan, borste med uppvispat ägg och grädda i medelstark värme.  väl oljad Servera varm med grädde och dammas med socker eller enkla.


















Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards