gabor

Alla inlägg under augusti 2012

Av gabor - 30 augusti 2012 07:17

Ingredienser (tjänar 4):

1 kg salt fläsk korv 4 500 g gröna linser 3 morötter 2 lökar 2 vitlök Desire 3 lagerblad 1 tsk timjan 1 klyfta 25 g smör 2 dl torrt vitt vin 2 liter vatten




1 - Skala lök och morot och strimlad. Skala och krossa vitlöken. Om du använder bacon skär på skivor av 2 cm tjocklek.


2 - Placera salt nötkött i en kastrull , tillsätt 2 liter kallt vatten och kryddnejlikor och sätta eld på.

Koka 30 minuter från det att kokas.

10 minuter före slutet (eller efter 20 minuter), tillsätt korven.


3 - Efter en halvtimme, ta köttet och hålla lager.


4 - Sätt smöret i en kastrull och fräs lök och morot i 5-6 minuter.

Det bör inte vara för hög temperatur som inte skulle brinna upp.


5 - Tillsätt vitlök och linser , rör 2 minuter.

Lägg vitt vin och rör om tills vin avdunstar.


6 - Lägg köttet och grunden . Du behöver inte lägga hela grunden, sätta tillräckligt för att täcka linsen, men inte alla, eftersom du inte gör soppan.

Jag var kvar en pint överskott, men eftersom det beror på objektivet är bättre att inte sätta allt och lägga den senare om det behövs.

.

.

7 - Sätt ett lock, laga mat på en lätt feber tills linserna är kokta "al dente" (beror vilken lins för att använda det, jag korisitm gröna linser från en butik och behöver 45 mn).

Se till att det finns tillräckligt med salt , eftersom stiftelsen var salt för kött bör inte vara nödvändigt att lägga till den.


Bon appétit!

Av gabor - 30 augusti 2012 07:11

Krävs:
350 g spenat
50 g mjöl
50 g vetemjöl
2 msk stärkelse
2 vitlöksklyftor
nypa salt
peppar
5 ägg

15 gram pressade skinka rektangulär
smör

Förfarande:

Först Tvätta spenat väl under rinnande vatten, sila den och torka den. Rulla sedan bladen med en vass kniv och skär i tunna strimlor. Båda typerna av mjöl och blanda Gustin. Finhacka vitlöken. Ägg tar. Äggvita, blanda med lite salt i företaget. Äggula och lägg krossad vitlök, salt och peppar prstvohvat. Tillsätt mjölet och blandade dem Gustin och lossade blandningen att lägga till några äggvitor. AC fortfarande i äggsmeten och rör i spenat remsor slagen äggvita. Alla grundligt.

Andra Värm ugnen till 160 C. en bakplåt från ugnen panna med pergament papper och smör .
Fördela blandningen jämnt och spridas över papperet i plåten. Grädda i 15-18 minuter.

3. Rostas för att avlägsna degen från ugnen. Täck skinka GA och försiktigt svepa rullen. Roll i skivor 1,5 cm tjocka, servera med huvudrätt, en sida skålen eller enligt önskemål.

Av gabor - 30 augusti 2012 07:09

Behov: 1/2 kg av pastaprodukter penne eller liknande 20 gram bacon skivade 2 vitlöksklyftor 1/2 liter vispgrädde 3 ägg 100 g ribanca eller parmesan 2-3 kvistar timjan , salt, peppar lite muskot smör

Förfarande:

Först Koka pastan enligt anvisningarna (al dente). Förvränga ägg, salt och peppar dem väl och tillsätt grädde, finhackad vitlök, parmesanost, löv timjan och lite muskot.
Andra Värm ugnen till 220 C. oplahnite pasta i kallt vatten och avlopp. Stack det omväxlande med bacon i smör smord form för bakning, tills du inte spendera alla ingredienser. Häll alla blandningen av ägg och grädde, sedan med alla sätta några bitar av smör.
3. Sammanlagt baka (30-minuter) i ugnen. Om det behövs, om pastan börjar mörkna för mycket, täck den med en bit aluminiumfolie. Servera varm.
 
Av gabor - 30 augusti 2012 06:58

Behov: 2 koppar bönor (3 koppar dl) 2 lök (lök) 3 paprika (röd, grön, cayenne) 1 morot 4 tomater 3-4 vitlöksklyftor , salt, peppar, Vegeta (tillval) söt och varm paprikapulver 1 msk koncentrerad tomat 2 msk sallad av hackad persilja, chilipeppar,en kryddadkorv

Tillvägagångssätt: Innan blötläggning, skölj bönorna och låt översvämmas med vatten, gärna över natten. Nästa dag ga re tvätt och koka 20 - minut, varefter det måste filtreras och tvättas med varmt kranvatten. Under denna tid, i lite olja eller fett izdinstajte båge som lite salt efter smak och nu lägga pancetta skär i små tärningar. När löken är glasartade lägga till ett fint tärnade paprikor och hackade morötter. Sammantaget, kock under ständig omrörning tills grönsakerna är något mjuknat, lägg sedan till den hackade tomater och vitlök. Om det behövs, mer salt, peppar och en tesked paprikapulver. När vätskan är borta, tillsätt vegetabiliska bönor, tillsätt vatten och blanda allt väl. Vatten bör räcka, 2-3 inches ovanför bönor. I detta skede, om så önskas, tillsätt torrt kött. Sänk värmen och låt sjuda soppan tills bönorna är mjuka helt. Lägg nu till tomatpuré, chutney och finhackad färsk persiljaoch den kryddadekorven. Sjud alla tillsammans i ytterligare 10 minuter, ta sedan bort från värmen. Servera varm.

Av gabor - 30 augusti 2012 06:54

Detta är absolut en av de snabba och enkla recept för snabb, välsmakande maträtt om som han har ingenting att säga mycket, förutom att det är ännu ett bekräftelse att livsmedel inte behöver vara komplicerat att det skulle vara helt läckra och välsmakande!

Behövs: 1 vingar kg kyckling 3 lobules vitlök 1 tsk Tabasco Salt och peppar 2 msk dubbel koncentrat tomat från röret 1 msk honung 2 tsk senap 2 tsk citronsaft 1 tsk hackad färsk timjan 1 tsk färsk rosmarin 8 msk extra virgin olivolja sallad liknande (isberg) parmesanost smak .

 
Förfarande:
 
Först Oplahnite kyckling under kallt vatten och klappa torrt med hushållspapper. Skala vitlöken, hacka fint och blanda den med tomatpuré, honung, Tabasco, salt, 1 tsk senap, citronsaft, olivolja och färska örter.
Andra Värm ugnen till 200 C. Retros ordna på en plåt som tidigare täckt med aluminiumfolie, borsta dem med lite förberedd marinad, plats i den förvärmda ugnen och baka i ca 35-40 minuter. Vänd dem ibland och premazujte marinaden. Sallad Tvätta, dränera och brutits i mindre bitar. Salladsdressing salladsdressing ½ tsk senap, vinäger, salt och peppar, som snabbt rör i 7-8 matskedar olja. Iridescent blanda väl med en visp och häll honom en sallad. Efter att ha tjänstgjort på kommer fortfarande strö färskriven parmesanost. Servera med en sallad kryddig bakade vingar.
Av gabor - 30 augusti 2012 06:50

................... En av de mest välkända, från mängden av mexikanska delikatesser är definitivt kalla dem de mexikanska smörgåsar ... Quesadillas är gjorda remsor av stekt kyckling vitt kött, lök , chili, tacos sås och massor av riven ost, som sedan ansluts till två mexikanska tortillas eller bröd, och bakade på båda sidor tills all ost smälter dem ... Om du är en sann älskare av kryddig, mexikansk och kärlek när allt är väl ansluten med quesadillas måste tjäna tequila, eller åtminstone en typisk mexikansk öl som Corona ....
 
 
 
Behövs:
 
400 g kycklingbröst
skivad i strimlor
2 msk olivolja
nypa salt
marken chili
3 unga hackad lök
1 msk finhackad persilja
8 msk sås tacos
30 gram av helt hård ost
Ceddar som ost
8 färdiga tortilla
 
 
 
 
Förfarande:
 
Först Kycklingbröst skuren i tunna strimlor och blanda det med 2 matskedar olivolja, tillsätt lite salt och cayennepeppar, blanda allt väl och stek i en teflonpanna utan att lägga fett tills köttet får en fin gyllengul färg.
Andra Rostade kyckling stålband, blanda med sås tacos, grön lök och persilja och blanda, lägga till ytterligare 150 g riven hårdost Ceddar. Blandningen noggrant.
3. Strö varje tortilla med den första biten av riven ost, sedan sprida fjärdedel av kyckling blandningen, strö över ost och återigen färdig tortilla smörgås. Och de återstående tortillas Ge samma ordning.
4. Fyllda en efter en i en Teflon panna värme tills all ost i dem smälter fullständigt. Tortillas skär på tvären i bitar och servera.
 

Av gabor - 30 augusti 2012 06:44

 

Behövs : för 8 kakor
 
1 paket smördeg (500 g)
1 ägg - separerade
 
för stoppning
1 paket fingerkex (piskota)
150 g krossade hasselnötter
200 g smör (smält)
2 vaniljsocker
citronskal
3 msk socker
6-7 av platta persikor
150 g aprikos marmelad
Strösocker att strö
 
Förfarande:
 
Först Smördeg ark i en rulle, skuren i fyra rektanglar, varje rektangel klipp ut och tejpa kanterna. Kanterna på rektangeln med hjälp av en pensel rock över de vispade äggvitorna, sedan lägga dem på de förberedda remsorna för kanterna.
Andra Hacka hasselnötter med svamp fingrarna i matberedaren. I en skål, blanda hackade nötter, fingrar dam, citronskal, vaniljsocker och socker och tillsätt framställd blandning av smält smör. Blanda blandningen är krämig och fina smörjmedel. Skala persikorna, ta bort gropar och skär dem i skivor. Sätt ugnen på 180 C.
3. En blandning av nötter per skikt deg, sedan ordna skivor av persikor och borsta sylt i slutet som du späda med några droppar vatten. Och slutligen, varje kaka strö resterande hackade hasselnötter. Kanterna på rektangeln och pensla med uppvispat ägg äggula kaka grädda i ugnen tills en fin gyllengul färg. Klar strö med strösocker.
Av gabor - 29 augusti 2012 11:35

* 300 g mjöl
* 170 g mjukt smör
* 100 g socker
* 50 g honung
* 1/4 tsk bikarbonat
* en nypa salt
* en nypa kanel
* fint rivet skal av 1 apelsin eller citron
* 2 tsk rent vaniljextrakt
* 4 äggulor


* 400 g torkade fikon
* 80 g äppelmos
* 50 g honung
* en nypa kanel

  Sätt mjukt smör, socker, honung, fint rivet skal, salt, vaniljextrakt och kanel i en bunke och grädde ihop allt med en elvisp tills blandningen är lätt och fluffigt.
Tillsätt äggulorna, en i taget, med mixern fortfarande igång, och blanda bara tills beaktades.
Med mixer på låg hastighet, tillsätt mjöl tidigare blandas och siktas med bakpulver. Om det blir för svårt att arbeta med mixern fortsätta med en träslev.
Degen i slutändan ska vara ganska mjuk, mjukare än de vanliga cookie dough, men inte alltför klibbig.
Dela degen i 4 delar (det blir lättare att arbeta med senare om att använda små delar av degen vid en tidpunkt), forma varje del i en liten logg och platta. Wrap i en bit plastfolie och kyla i kylen i minst 2 timmar. Medan degen vilar, förbereda fyllningen. Sätt grovhackade torkade fikon, honung, kanel och äppelmos i skålen i en matberedare och blanda tills slät och inga stora bitar av fikon är kvar. Överför fyllningen i ett bakverk väska och ställ åt sidan tills degen är klar. Ta en del av degen vid en tidpunkt och rulla ut mycket, mycket tunna - ca 2 mm. Se till att du damma av styrelsen väl eller degen fastnar den. Ett annat alternativ är att rulla ut degen mellan två bitar av bakplåtspapper -. Mycket enklare och renare att hantera, damning degen med mjöl ändå . Skär rullade ut degen till 8 cm breda remsor Rör fyllningen längs mitten av varje remsa . Vänd ena sidan av degen över fyllningen och sedan stänga loggen vända den motsatta delen av degen också. Vänd hela loggen så att sömmen ligger på botten och platta till den lite om det behövs. Överför cookies loggen på en plåt fodrad med bakplåtspapper. Upprepa med remaing delarna av degen - samla rester som återstår efter skärning av degen i strimlor och kyla dem väl innan du kastar ut dem igen. När alla cookies loggar formas överföra dem i kylskåpet tillsammans med bakplåten i 1 timme. Det kommer att hjälpa dem att hålla sin form bättre. När de är väl kyld, skär dem i 6 cm långa bitar med hjälp av en vass kniv -. inte separera dem i detta skede lämna loggen som den är Baka i en ugn förvärmd till 180 ° C i ca 12 minuter eller tills gyllene på toppen. Medan fortfarande mask skäras loggen och låt kakorna svalna. Förvaring: när de är helt kalla kan du lagra dem i en lufttät behållare. Men jag föredrar dem lagras bara i en skål på ett köksbord, för när de lagras i en lufttät behållare som de blir för mjuk för min smak. Prova båda hållen, och passar dig

                           Fig. strudel - prep.           Fig. strudel-prep.







Fig. strudel-prep.  Fig. strudel-prep.  Fig. strudel-prep.

                    Fig. strudel-prep.        Fig. strudel-prep.





Fig strudel

Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Tidigare år

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards