gabor

Alla inlägg under oktober 2012

Av gabor - 6 oktober 2012 05:40


Ingredienser:

  • 30 gram mjöl
  • 10 gram smör
  • 15 gram nötter
  • 2 ägg
  • 20 gram socker
  • Skal av 1 citron
  • 1 pinne av vanilj
  • 2 matskedar olja
  • salt

Beredning : 25 g mjöl, äggula, olja, salt och varmvatten konditorivaror, vilket är ca. låt det vila en halvtimme. Resten efter tunt sträckt, så stor och får passa pannan. sedan förbereda fyllningen: Lägg äggvitorna med resterande mjöl, falla sönder den och stek det varmt om smulor. Låt svalna, tillsätt sedan valnötter och halva socker. smord pannan med smör, belefektetünk ett lager av deg, placera fyllningen för denna del, och häll det smälta smöret. Vi gör det igen med ett lager av pasta, sedan fylla, och jag kommer att göra det tills du får slut på ingredienser. Det översta lagret av pastan ska vara! Låt den vila i kylen, sedan skärs i trianglar och så baka den. 2 dl vatten under kokningen tillsätt resterande socker, vanilj och citron juice barer, denna sirap koka, häll sedan detta stekt degen. Låt stå i en timme, och även kan tjäna, beströdda med lite pulverformigt socker på toppen.

Av gabor - 6 oktober 2012 05:19

 

Ingredienser:

  • 1,2 kg kyckling
  • 5 Paradise
  • 2 gröna paprikor
  • 2 lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 0,5 dl olivolja
  • 2 lagerblad
  • 1 tsk mald mejram
  • marken peppar
  • salt

Förberedelser : Rengör kycklingen och demontera fyra bitar och stek i en kastrull med olja. Ta köttet ur pannan och införa den hackade löken, krossad vitlök och tärnad paprika. Tillsätt vinet, de mosade tomater, lagerblad och mejram. Kryddor (salt och peppar), och sedan tillbaka köttet och låt sjuda på låg hastighet i 70 minuter för att avsluta. En och en halv timme att göra.

Av gabor - 6 oktober 2012 04:45







* Vitt bröd:

     * 50 ml mjölk
* 140 ml vatten
* 1 tsk torrjäst
    * 1 tsk salt
    * 1 tsk socker
    * 1 msk olja
    * 250 g vetemjöl bröd *:     * 50 ml mjölk     * 140 ml vatten     * 1 msk olja     * 1 tsk torrjäst     * 1 tsk salt     * 1 tsk socker     * 150 g hela vetemjöl     * 100 g vetemjöl Lös jästen i varm mjölk, tillsätt olja, salt, socker och varmt vatten. Tillsätt lite mjöl och knåda degen tills den lossnar från skålen. Låt jäsa i 30 minuter. göra detsamma med hela vete deg. smord med olja på bordet ligger de två degarna. Arket är ca 1 cm tjockt. Överlappar 2 ark löper sedan. rulle så vi fick honom i en smord med olja och låt jäsa igen förrän dubbel storlek. sprider Pensla med äggula med lite mjölk och strö över sesam och vallmo. Grädda i medelhög värme tills brynt fint på toppen.




























Av gabor - 6 oktober 2012 04:26

Ingredienser - tomatsås

3 kg färska tomater, paprika och Kapi 5, 3 st lök, 100 g socker, 1 tsk peppar, 4 msk salt, 1 tsk torkad timjan.

Förberedelser

  1. Tvätta tomaterna, skär och passera genom en köttkvarn och Fjärran frön. Resulterande saft koka i en kastrull för 5-6 kapacitet och låt det sjuda på medelvärme ca 1 timme.
  2. Paprika och lök skal, tvätta och skär (peppar strips, hackad lök) och lägga till tomatjuice. Låt koka ihop ca 1 timme, tills paprika och lök kokas.
  3. Sila och sätta resultatet pass och sås till en koka igen med salt och socker. Sjud på svag värme tills det tjocknar.
  4. När du är klar lägga marken peppar, timjan och blanda väl.
  5. Resulterande sås hälls i flaskor, häftklamrar och sätta dem i vattenbad under 30 minuter.
  6. Hålls vikas upp nästa dag och sedan förvaras i skafferiet.

För en mer intensiv smak kan du lägga basilika.


Smaklig måltid!

5,0 baserat på 3 betyg

 

Av gabor - 6 oktober 2012 04:24

 

Ingredienser
Förberedelser

Ingredienser: 800 g hela tomater, burk, utan saft 85 g parmaskinka eller bacon (4-5 skivor) halv ett medium lök hackad en matsked tomatpuré 2 vitlöksklyftor, fint hackad chili halv 80 ml vodka 100 g grädde 450 g pasta några färska basilikablad en nypa salt Metod: I en skål blanda 400 g konserverade tomater i en mixer tills mosad är. Den kan också använda mixer. Hacka de återstående tomaterna och lägg tomatpuré över. Separat i en het panna för att göra stekt skivor av parmaskinka. Låt 2-3 minuter, slå på båda sidor, är noga med att inte bränna. När de är skarpa, flytta till en pappershandduk och låt svalna. Låt svalna tillräckligt för att hanteras, skär kuber. Stopp 2 tsk kvarvarande olja från stekning. tiden, lök och tomat klistra in för att skärpa 2-3 minuter på medelvärme i den kvarvarande oljan från parmaskinka tills något gyllene gyllenbrun. Tillsätt vitlök, paprika och en nypa salt, sedan placera tomaterna och blanda försiktigt. Sås kock 5 minuter på medelvärme. kastrullen från värmen, tillsätt vodka, hälla långsamt och sedan placera matlagning på medelvärme i 15 minuter. Blanda försiktigt. Samtidigt satte pastan att koka, vilket anges på förpackningen. När alkoholen har avdunstat från tomatsås, tillsätt grädde och rör försiktigt i 1-2 minuter. När de kokta, dränera pasta vatten. Lägg tomatsås och vodka och rör om. Servera varm med en skopa parmaskinka och basilika.

Av gabor - 5 oktober 2012 16:56


Ingredienser:

  • 1 kg nötkött (revben),
  • 100 g konjak
  • 2 msk smör
  • ½ dl olja
  • 1 msk vetemjöl,
  • salt
  • svartpeppar.

Till garnering:

  • 4 päron,
  • 2 glas torrt vitt vin
  • 5-6 kryddnejlikor,
  • svartpeppar
  • kryddpeppar bär,
  • 2 msk socker.

Förberedelser:

Köttet skärs i 4 bitar (en bit per portion). Det knackar, salt och peppar. Stek i en stekpanna med het olja tills brynt skorpor få, häll konjak, är formad med locket på sakta eld i 15-20 minuter. Tillsätt smör, lite mjöl rostad, rör, sedan lämna för transport tills det tjocknar.

Servera med päron i vin.

Förberedelser päron i vin: vin Ta till en koka, tillsätt socker, peppar, kryddnejlika, koka försiktigt 5 minuter. Lägg päron hela nötter i marinad redo. Koka försiktigt i 10-15 minuter tills den är mjuk, låt dem svalna i marinaden.

Av gabor - 3 oktober 2012 17:48

4 skivor fläskkotletter med salt och peppar 8 skivor bacon för påfyllning:  250 g keso 1 msk gräddfil 1 äggula 2 vitlöksklyftor dill salt och peppar

1 morot 1/2 paprika Till såsen:  4-5 vitlöksklyftor 150 g grädde 1 grön basilika blad dill salt vitlök, basilika och dill mals väl bra, tillsätt sedan grädden. Mixa och matcha smaken av salt. Så kallt. skivor av biff mat är insvept i folie och hålla fast vid schnitzel hammare tills tunn. Salt och peppar och ge kylskåpet för att förbereda fyllningen. Färskost blandas med grädde och äggula tills det blir som en kräm. Tillsätt vitlök, dill, salt och peppar efter smak. paprika skiva den. Rivna morötter ge eller skiva. Jag har använt en speciell riven morot och kom ut typ av morot spagetti. Jag sa till dem spagetti, har barn sagt morrhår. :)))) Men det kan sätta skivas tunt på längden.  sätta på varje bit biff färskost överallt, sedan skivade morötter och paprika. Det körs lätt skiva kött, sedan svepa i bacon. Varje rulle individuellt linda in i folie, placera i en ugnsform och grädda i medelstark värme.

 

Efter 30-40 minuter avslöjade filmrullar och ge tillbaka till ugnen tills fint brynt på toppen. Låt svalna, skiva den och servera med gräddfil sås.

Av gabor - 3 oktober 2012 17:44

 
Vad tycker du ,njuta av en glass ?
 
 

För mutter pasta:
  150 g malda valnötter 1 msk olja , jordnötsolja och satte den på blanda upp roboten börjar lagen. Lägg olja och blanda igen tills det blir en slät pasta.

Glass:
  2 äggulor 2 msk socker 100 ml mjölk 200 g mörk choklad 250 ml kräm för vispgrädde Blanda äggulor med socker tills det blir som en kräm dubbel i storlek och ljusare färg. Blandning enkelt lägga varm mjölk och blanda. Vi maträtt på låg värme och omrörning tills den börjar tjockna, blir kompositionen en ciulama. Tillsätt krossade choklad bitar och homogeniserade. Låt svalna och sedan införliva mutter pasta. vispgrädde för kallt ur kylskåpet en enkel blandning. Du behöver inte härda bara bli lite fluffig. En införliva lätt chokladkräm.

För nästa steg vi offra en 0,5 liters PET klippa med sax på toppen av glaset, sedan fylla med sammansättningen. Sammansättning räcker för 2 flaskor, men jag lämnade några för dvärgar, för att ge dem konerna. Det är deras önskemål. :)  .  i frysen i flera timmar tills frysa väl dessutom behöver vi:  1 ark rån 3 msk jordgubbssylt



  • Du kan använda någon form av sylt eller honung kommer att älska den.
  • Jag passerade hela frukten sötma med en första vertikal mixer.

Sylt lägga den i en kastrull och värms upp tillräckligt för att bli flytande. Så varm rånskivan sträcker sig över. Låt svalna lite, medan PET vi skära och vi kommer att ta bort isen. En rånskivan sätta på och rulla.

Ge tillbaka till frysen tills servering. Ringla med smält choklad och del degen i lite som du vill.

Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards