Alla inlägg under september 2012
För att undvika hösten virus är nödvändig i våra kroppar varje dag för att komma in så många frukter och grönsaker. Beredning av denna grönsakssoppa är inte komplicerat och varar inte länge, och du och din familj kommer att vara med hjälp av armen friska vitaminer för att bekämpa virus och bakterier.
Här är vad du behöver:
Riv en morot och skär resten i skålen. Lägg ärtor och laga mat. Krydda med salt och peppar. Efter en 20 - minuters lägga broccoli och blomkål. Efter en 20 - minuters och lägga till andra kryddor efter smak. I pannan, vände anbud, smält smör och tillsätt mjöl. Efter fortsatt omrörning i cirka en minut blandningen tjocknar soppan. Låt koka i några minuter. Du kan också sätta persilja om du vill.
Bon appétit!
Behövs:
Förberedelser:
Du kan sätta en liten tomat i ett rör som ger en speciell smak till soppan, och om du vill färsk persilja som är full av C-vitamin
Du behöver:
Deg av ovanstående beståndsdelar och cookies form som önskas. Mina barn ville arbeta med mögel som är lite tyngre än denna deg, men de lyckades. Kanske skulle det vara lättare att bilda små bollar och tryck varje hand.
Cookies baka i en panna som du tidigare sätta bakplåtspapper. Ugn i vilken du placerar cookies få tidigare uppvärmts till 180 ° C. Cookies görs snabbt så vara i närheten. Krävs är bara 8 till 10 minuter. Väl se till att kakor under bakning eftersom det är lätt att lura och blåsa i en sekund.
Tvätta och klappa torrt med filéer pappersduk, salt och peppar dem, rulla i mjöl och stek i olivolja. Ordna friterad kolja i grunt pan och placera filéerna mellan bitar av skalade tomater. Alla häll vinet, strö över hackad persilja och alufolie locket och grädda 20 minuter i 220 grader. Färdiga filéer serveras med kokt potatis.
Vi hör ofta från många "hälsoexperter" som du bör ta kosttillskott. Vissa kosttillskott kan på kort tid för att ge vissa vitaminer och mineraler, om organismen inte är i allvarligt tillstånd, men de kan aldrig ersätta en väl balanserad kost och rätt förhållande av mineraler och vitaminer som skapades i frukt och grönsaker.
Ofta tar tillskott kan ge motsatt effekt än önskat, och ett utmärkt exempel på att intag av betakaroten tillskott igenom.
Enligt ny forskning, publicerad i tidskriften "Journal of Biological Chemistry" notering stora mängder betakaroten kan utgöra en risk för människors hälsa genom att blockera snarare än uppmuntrar produktionen av vitamin A.
Vitamin A är viktigt för normal mänsklig utveckling, särskilt för god syn. Arbetar med utveckling och underhåll av vävnader som kantar de yttre och inre delar av kroppen (hud och slemhinnor), och är en nödvändig komponent i immunsystemet. Förutom de funktioner pro-vitamin A, betakaroten deltar som en antioxidant och kan hjälpa till vid förebyggande av kroniska sjukdomar såsom hjärtsjukdomar, cancer, ögonsjukdomar som kommer med åldern, hjärnsjukdomar, och många andra. Beta-karoten är också känd för att skydda huden från solen genom att absorbera farlig ultraviolett strålning.
"The Dark Side" betakaroten
Men forskare från Ohio State (Ohio State University), som leds av professor Harrison Earl (Earl Harrison) fann att betakaroten behövs för att bygga vitamin A, kan också ha den "mörka sidan", i synnerhet när det tas i stora kvantiteter.
"De doser av betakaroten, som vi ser hos friska kosttillskott kan vara skadligt, särskilt eftersom de flesta människor tror att ju mer - desto bättre", sa Mr medlem av forskargruppen, nutritionist Mejds Albert (Albert Meades)
Forskargruppen från University of Ohio fann att vissa molekyler, då det är alltför isolerade från beta-karoten har motsatt effekt i kroppen - blockera vissa funktioner av vitamin A, som är avgörande för synen, ben och hud hälsa, ämnesomsättning och immunförsvar .
"Vi har funnit att dessa föreningar i livsmedel är under normala förhållanden. De regelbundet upptäcktes av blod och kan därför representera den mörka sidan av betakaroten, "sade Harrison. "Detta är definitivt föreningar har egenskaper som fungerar mot vitamin A och det skulle i princip kunna störa eller åtminstone påverka kroppens ämnesomsättning och effekter av vitamin A".
På grund av föreningar som extraheras från beta-karoten och vitamin A handling mot förutspår Harrison att högre intag av antioxidanter kommer oundvikligen att leda till större mängder av potentiellt skadliga molekyler.
Harrison sade att resultaten av denna studie kan förklara varför tidigare kliniska studier har visat att hos människor som är mycket tar betakaroten kosttillskott genom en högre incidens av lungcancer än de som inte tar det.
"Denna forskning fortsätter att skaka det vetenskapliga samfundet, även efter 20 år", säger Harrison. "Vad vi upptäckte ger en rimlig förklaring till varför stora mängder betakaroten kan leda till oväntade resultat i dessa studier."
Rekommendation: Ta betakaroten från frukt och grönsaker
Forskargruppen från Ohio Univertiteta visar att om man tar betakaroten från kosttillskott kan ha mer negativa än positiva effekter på hälsan. Därför rekommenderar vi att ta denna antioxidant i frukt och grönsaker, eftersom det är osannolikt att någon kan varje dag för att äta per kg morötter eller aprikoser.
Den rikaste källan av betakaroten är en orange / gula frukter och grönsaker, och toppade listan är: aprikoser, meloner, persikor, jordgubbar, röd grapefrukt, äpplen, morötter, squash, paprika, rädisor, rödbetor och tomater.
Källa: http://www.srbel.net
Giftiga Frukt och grönsaker från Azerbajdzjan ,Armenien , Brasilien, Ghana, Indien, Thailand, Sydafrika ,Kroatien och Dominikanska republiken , som inte uppfyller kvalitetskraven kan redan tillgänglig på vår bord.
Bekämpningsmedel, tungmetaller är giftiga och orsakar allvarliga skador på lever och njurar. Deras skadlighet beror på mängden och varaktighet.
Trevlig butik och njutning med kommersiell mark tomat. Röd, mogen men inte övermogna tomater, tvätta, torka och låt bra för ungefär en halvtimme för att torka. Skär tomaterna i skivor, ta bort vedartade delen och sätta i en enda kastrul. lägga ett konserveringsmedel, salt efter smak och rör om väl. Tvätta selleri, låt det torka på en kökshandduk , finhacka tomaterna och tillsätt mark. Rör om och häll i ren, steriliserad (i ugnen vid 100 ° C under ca 30 minuter.) Kylda flaskor. När häller en flaska tomat vård som flaskan inte är full, dvs att lämna 1 cm tomrum uppe. I en separat flaska tillfoga en halv tesked olivolja (och kanske andra) för att stänga flaskan och lämna i en mörk, sval plats tills den ska användas. När du börjar använda dessa typer av konservering tomater och flaskor för att öppna, så det bör inte gå tillbaka till den plats där hon var, men placera den i kylskåpet.
kan andvändas som pizzasås eller bara som tomatsås till olika rätter.
Trevlig butik och njut av ren juice av blåbär. Slå upp blåbär, socker och täck med citron skivor. Låt stå i 24 timmar, och ibland rör om. Nästa dag, häll potten med 9 liter vatten och koka i 5-10 minuter. Procjediti och häll på flaskor.
Diet läsk är bättre
Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.
Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.
Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.
Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen
Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).
Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.
Pasta tjockare
Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.
Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.
Ät inte efter 8
Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.
Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.
Fet mat är ett hälsosammare
Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.
Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 | 7 |
8 | 9 | |||
10 |
11 | 12 | 13 | 14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 | |||
24 | 25 |
26 |
27 |
28 | 29 | 30 | |||
|