gabor

Direktlänk till inlägg 17 juni 2012

Bifteki burger

Av gabor - 17 juni 2012 11:43

Story

Den bifteki-burgare biffar, köttfärslimpa, hamburgare-csevap miccs-stb.stb ursprungligen tänkt att komma från Mongoliet, den mongoliska nomader från väster finns nomadiska folk vad som är känt i Europa, Väst, Hamburg (därav burgare) är en amerikansk tog över den nya världen, och blev därmed USA: s mest populära rätter. Konceptet ändå gör det malda köttet kryddning tájjellegűvé, så olika namn ...  
Det bifteki inte bara burgerként serveras, men många andra typer av smårätter eller grytor som en sida skålen ..
Det doser på 10 stora (man) bifteki kommer fram till mig idag 14 medelstora bitar, fetaost i mitten ...
Detta är den kryddningen och såser Vangelis Driskas kock skapelser, jag inte ändra dem, eftersom den smakar så stora poäng, men naturligtvis  släppa loss fantasin ...

   Bifteki hamburgare

 
  • Förberedelser: 15 minuter
  • Bakning: 20 minuter

Ingredienser för 6 personer


 
  • 1 kg nötfärs
  • Feta (tillval)
  • 1 medelstor lök mycket fint hackad
  • I artikel 2 i vitlök rivet
  • 2 äggulor
  • 1 msk senap
  • 2 msk   Worcestershire sås
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 msk oregano eller oregano
  • 2-3 msk olivolja
  • Salt och peppar

Den senapssås:

  • 2 dl majonnäs (light)
  • 2 msk senap (Dijon)
  • 3 tsk Worcestershire sås ( eller hovmästarsås )
  • 1 tsk   honung
  • liten oregano eller mejram

Den sötsur tomatsås:

  • 2 dl   ketchup
  • 2 msk honung
  • 2 tsk Worcestershire sås ( eller hovmästarsås )
  • 2 msk citronsaft (lime)

Att tjäna:

  • zsemlebuci, ciabatta, bruschetta, att smaka
  • Pommes frites
  • Sallad
  • rödlök
  •  färsk gurka eller inlagd 
  • tomat
beredning
  1. De bifteki råvaror och blanda dem väl och låt stå i två timmar i kylen, kan du vara beredd kvällen innan , ju mer du är, desto bättre smakerna kommer tillsammans, men om du skyndar naturligtvis kan användas omedelbart.
  2. Medan bifteki väntar i kylen, blanda vi de två såser.
  3. Vi förbereder zsemlebucikat enligt det val, tillskurna till garnera salladen.
  4. De palm-sized biffar bifteki  formatera om du gör med feta, går den in i mitten av kakorna och de två sidorna  att ytan vara jämn, rak, mer stekt.
  5. Stekt på många olika sätt: om bifteki burger medium   lite olivolja, pan stek 3-4 minuter på varje sida, om jag  sedan 5-6 minuter eller i ugnen i 20 minuter vid 200 ° F redo för ugnen eller grillén (stekpanna på undersidan gallret) 10 till 10 minuter.
Bakning temperatur:
200 ° C


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gabor - 24 februari 2017 06:15

Dumplings med plommon   Förbereda dumplings det klassiska receptet är ganska krävande jobb, bland annat på grund av att degen behöver koka och skala potatis, som tar en hel del tid. Dock kommer receptet som du inte behöver potatis inga ...

Av gabor - 20 november 2016 11:16

ProteinerKyckling• kycklingbröst• kycklinglår Fisk/skaldjur• forell• makrill• torsk• lax• räkor• kokt krabba• tonfisk• rökt lax• rom Kött• entrecote• inner- och ytterfilé av nötkött...

Av gabor - 20 november 2016 11:05

Ingredienser 1 st gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 msk rapsolja 700 g kycklingfilé i bitar 2 st röda paprikor 1 st zucchini 1 burk krossade tomater 2 dl créme fraiche mini lite färsk oregano 1/2 kruka dill salt och vitpeppar Gör så här ...

Av gabor - 20 november 2016 10:52

  Ingredienser 400 g nötfärs 280 g papprika 280 g vitkål 2 klyftor vitlök 1 chilipeppar 1 msk soja 1 msk rapsolja salt, paprikapulver, curry .   Gör så här Strimla pappika och vitkål. Stek tillsammans med nötfärs, papprika, vitkål och pr...

Av gabor - 20 november 2016 10:26

Hej Vad skall man inte äta som diabetiker: bröd,potatis,ris,pasta,smör,margarin,mjölk,ost,griskött,pi
zza,nötter,socker,godis,sprit,vin,öl,citrusfrukter,ärtor,vit
abönnor, ägg (bara äggvitan inner håller protein),färdiglagad mat   Du bör undv...

Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards