gabor

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2012

Tårta med maräng

Av gabor - 17 augusti 2012 19:26

Tårta med maräng av Nini 16 år

 

Om du bestämmer dig på moset kommer att råda dig beväpnad med tålamod och tid. Det är gott och speciellt spektakulär eftersom konsekvens är ovanligt. Cream är bra, och efter en tid att få ett kylskåp som is innehåll. Fyllas med maräng utmärkt. Den enda nackdelen är att de toppar är mycket noggrann, men inte omöjligt. Jag tog ett recept från ett antal praxis i bucatarie.Nu vet man säga att, än mindre författaren, för det kopierades och datum "från hand till hand" tills han kom på att tacka mine.Totusi skaparen / honom. min version kom inte ut mycket höga, men kakan är söt och närande, så jag gjorde inte misströsta: D Ingredienser: ark: 4 äggvitor 280 g socker 1 msk citronsaft Fyllning: 4 äggulor 140 g socker 60 ml mjölk 100 g mörk choklad (jag använde vit) 1 paket smör eller margarin (jag använde smör) 2 msk jordnötssmör bredbar kräm (jag använde Nutella) ett rum väsen (jag har gjort, eftersom jag var tvungen att få genom att tala doften av jordnötter) Decor: 100 ml grädde osaltade nötter choklad nötter (jag inte använt det i slutändan) Vispa äggvitorna med tillsatt socker gradvis i regnet, ångbad, tills skummet är hårt och inte verkligen rymde från skeppet (se upp för beredning: i slutändan kommer att bli så hårt att de kan ha problem). Slutligen tillsätt citronsaft och mer gigging mindre. Vi rekommenderar en fuktig trasa för att avlägsna kvarvarande socker över marängen på båten, så det ändrar inte smaken karamelliserats. dela skum i 3 lika delar, vilket kommer att resultera i 3 ark. Det är så svårt att sitta sked fastnat i den ;)). en tapet brickor med olja och mjöl, eller sätta bakplåtspapper på en Pensla med olja. Jag valde det senare. Om du använder mjöl och olja, måste du ta bort brickan med en stark tråd, ganska komplicerad process, varefter du riskerar att riva. Istället för att på pergament loss enkelt. Vi lägger maräng, en nivå som möjligt, och strö lite socker på toppen. En introduktion till semi varm ugn, där en liten eld cocem med dörr på glänt ca 10 -15 minuter styck. När du är klar, visar att i början inte förväntar stora förändringar. Vara noga med att inte bli brun, för smaken förändras. kommer ut med Apple Care inte crape.E mycket, mycket bräcklig (och jag sprucken en, lyckligtvis bara halva), och därför råda dig att flytta in translation den sista facket, ingen hiss. Det är därför det är ok att vara rak platta eller facket, inte det minsta böjd i mitten, för att vikten kommer att spricka. kräm lyckligtvis lätt att förbereda. Gnugga äggulorna med socker, tillsätt mjölk och riven choklad eller små bitar en sked Nutella. De surrar på vattenbad tills det tjocknar något och är allt smält och smidig. Låt svalna helt, och blanda med smör gnuggade skum (och rom om du använder). Här har jag lagt till en matsked Nutella för den smaken var inte mår bra. grädde blir en mycket aptitlig. i hennes fjärde stopp för dekoration och fyll med Restu lakan maräng. Ornnam som du vill med vispad grädde, nötter och choklad, i mitt fall bara de två första. Om ornam choklad idé skulle vara: -cake klädd i grädde -trace vertikala linjer av grädde (med en Spritzer) -spåra horisontella linjer av smält choklad i vattenbad (samma med åtdragen) och få mycket vackra diamanter, bland vilka vi många en jordnöt. här är hur jag dekorerade den: Detta är slutliga form med nötter: och hållaren lämnar kylskåpet för en natt sedan serveras med stor lust och nyfikenhet i synnerhet Detta är den sista biten: det ser inte bra eftersom jag gillade det direkt från facket, med beklagande, som är sist. Men jag ville visa att den högre vistelse längre i kylskåpet, stelnar mycket bättre grädde. Detta var efter en natt och dag. Om skivorna inte kommer ut och spricka i små bitar, så är inrecuperabile, misströsta inte, och inte kasta. Du kan krossa, göra grädde och lägg dem i koppar i lager, så kommer att vara samma cust dessert, men olika utseende. TIPS: 1 skiva tårta med en kniv passerat genom kallt vatten, varje snitt, för den annars kommer att bryta bladen. 2 Placera kakan på en blank yta och flytta skivor med en speciell palett för tortyr, risk för att avskilja dem med en kniv. (Jag har palett och jag tog den och ser cheferna som spruckna.) 

 
 










 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gabor - 24 februari 2017 06:15

Dumplings med plommon   Förbereda dumplings det klassiska receptet är ganska krävande jobb, bland annat på grund av att degen behöver koka och skala potatis, som tar en hel del tid. Dock kommer receptet som du inte behöver potatis inga ...

Av gabor - 20 november 2016 11:16

ProteinerKyckling• kycklingbröst• kycklinglår Fisk/skaldjur• forell• makrill• torsk• lax• räkor• kokt krabba• tonfisk• rökt lax• rom Kött• entrecote• inner- och ytterfilé av nötkött...

Av gabor - 20 november 2016 11:05

Ingredienser 1 st gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 msk rapsolja 700 g kycklingfilé i bitar 2 st röda paprikor 1 st zucchini 1 burk krossade tomater 2 dl créme fraiche mini lite färsk oregano 1/2 kruka dill salt och vitpeppar Gör så här ...

Av gabor - 20 november 2016 10:52

  Ingredienser 400 g nötfärs 280 g papprika 280 g vitkål 2 klyftor vitlök 1 chilipeppar 1 msk soja 1 msk rapsolja salt, paprikapulver, curry .   Gör så här Strimla pappika och vitkål. Stek tillsammans med nötfärs, papprika, vitkål och pr...

Av gabor - 20 november 2016 10:26

Hej Vad skall man inte äta som diabetiker: bröd,potatis,ris,pasta,smör,margarin,mjölk,ost,griskött,pi
zza,nötter,socker,godis,sprit,vin,öl,citrusfrukter,ärtor,vit
abönnor, ägg (bara äggvitan inner håller protein),färdiglagad mat   Du bör undv...

Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards