gabor

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2012

Helande kraft av grön juice

Av gabor - 12 augusti 2012 09:46

Gröna juicer från frukter och grönsaker är skyhöga popularitet. Och med skäl, läckra, lätta att göra och innehåller massor av medicinska egenskaper. Närande och rengöring är allt i ett. I grund och botten en kombination av gröna bladgrönsaker, rödbetor, selleri och morötter med frukter som äpplen, bananer, bär. Det är bra att lägga till aloe vera juice, frön / linfröolja, kokosolja, ingefära, spirulina, bi vaxkakor, och i stället för vatten vi använder örtteer, till exempel, mycket läkemedel te gjort av nässlor. Många använder mandelmjölk.

I kombination med gröna grönsaker ofta väljer örtteer, eftersom de är fulla av vitaminer och mineraler. Självklart om du väljer den rätta. Min första valet är nässlor te och alfalfa te. Om du vill rensa kroppen (avgifta) och lägga till lite te tistel och maskros rot, vätskedrivande egenskaper maskrosblad och blad persilja.

Gröna juicer är:

  • Utmärkt avgiftning
  • Rengöra lever, blod och hela kroppen
  • Främja matsmältningen för att stimulera utsöndringen av matsmältningsenzymer

I form av juice, gröna grönsaker, näringsegenskaper tränga mycket djupare in i kroppen, eftersom den ensam aldrig så bra att vi kan tugga.

En utmärkt källa till protein

Gröna bladgrönsaker ger protein i form av aminosyror, som är mycket lättare för kroppen av de komplexa proteiner av animaliskt ursprung.

I exemplet är 1/2 kg vitkål dagligt intag mer protein än vad som krävs av medicinska normer.

De är fulla av aminosyror

Otillräckligt intag av aminosyror orsakar allvarliga psykiska och fysiska obalanser i kroppen, men också en stark önskan att "laster". Kombinera olika typer av gröna bladgrönsaker! Så du får alla essentiella aminosyror i överflöd.

En rik källa av fiber

Det huvudsakliga syftet med fibern är en matsmältningen. Matsmältningen är grunden för hälsa!

Magsyra är nödvändigt för ett hälsosamt liv!

Personer med svaga matsmältningssyror finns många giftiga ämnen som cirkulerar i kroppen. Gröna juicer reglerar magsyra. Många sjukdomar är förknippade med låga magsyra: parasiter, bakterier, candida, multipel skleros, artrit, astma, autoimmuna sjukdomar, celiaki, magcancer, depression, dermatit, diabetes, eksem, blodpropp problem urinblåsan, gastrit, hepatit, hypertyroidism, osteoporos, psoriasis, rosacea.

De är fulla av klorofyll

Klorofyll är en förutsättning för livet liksom solen! Tidskrävande så mycket klorofyll som möjligt att sola våra inre organ. Klorofyll ger näring organ såsom den vårdande modern, behandlade dem och rengör, dödar dåliga bakterier, svampar och cancerceller.

Ju mer vi konsumerar klorofyll, kommer vår tarmflora och människors hälsa att hjälpa oss att svara bättre. Klorofyll bota många sjukdomar, och gröna bladgrönsaker är en av de viktigaste källorna till klorofyll.

Gröna juicer alkalize kroppen mer än något annat livsmedel eller mat? Visste du att en av de främsta orsakerna cancer surhetsgrad i kroppen?

En unik källa till omega-3 fettsyror

Omega 3-fettsyror ger hjärthälsa, blod cirkualciju fri, god syn och en frisk hjärna.

Människan måste omfatta mer omega-3 fettsyror i kosten. Annars kommer din ämnesomsättning att bromsas, kan mannen börja osećati dåsig och tunga, som björnar under vintern sömn.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gabor - 24 februari 2017 06:15

Dumplings med plommon   Förbereda dumplings det klassiska receptet är ganska krävande jobb, bland annat på grund av att degen behöver koka och skala potatis, som tar en hel del tid. Dock kommer receptet som du inte behöver potatis inga ...

Av gabor - 20 november 2016 11:16

ProteinerKyckling• kycklingbröst• kycklinglår Fisk/skaldjur• forell• makrill• torsk• lax• räkor• kokt krabba• tonfisk• rökt lax• rom Kött• entrecote• inner- och ytterfilé av nötkött...

Av gabor - 20 november 2016 11:05

Ingredienser 1 st gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 msk rapsolja 700 g kycklingfilé i bitar 2 st röda paprikor 1 st zucchini 1 burk krossade tomater 2 dl créme fraiche mini lite färsk oregano 1/2 kruka dill salt och vitpeppar Gör så här ...

Av gabor - 20 november 2016 10:52

  Ingredienser 400 g nötfärs 280 g papprika 280 g vitkål 2 klyftor vitlök 1 chilipeppar 1 msk soja 1 msk rapsolja salt, paprikapulver, curry .   Gör så här Strimla pappika och vitkål. Stek tillsammans med nötfärs, papprika, vitkål och pr...

Av gabor - 20 november 2016 10:26

Hej Vad skall man inte äta som diabetiker: bröd,potatis,ris,pasta,smör,margarin,mjölk,ost,griskött,pi
zza,nötter,socker,godis,sprit,vin,öl,citrusfrukter,ärtor,vit
abönnor, ägg (bara äggvitan inner håller protein),färdiglagad mat   Du bör undv...

Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards