gabor

Direktlänk till inlägg 28 juli 2012

7 medicinalväxter och kryddor som hjälper till att sänka blodtrycket

Av gabor - 28 juli 2012 16:31

Som ett sätt att hantera ditt blodtryck, örter och kryddor är ett fantastiskt sätt att öka den medicinska värdet av maten. Below are some herbs and spices you may have been enjoying with no idea as to their value: Nedan finns några örter och kryddor du kan ha njutit med ingen aning om deras värde:

1. Garlic - Garlic contains allicin, a substance which has antibacterial, antioxidant, lipid lowering and anti-hypertension properties. 1 Vitlök -. Vitlök innehåller allicin, ett ämne som har antibakteriell, antioxidant, lipidsänkande och anti-hypertoni egenskaper. In a pilot study made at Clinical Research Center of New Orleans on whether garlic could lower blood pressure, nine patients with severe hypertension were given a garlic preparation containing 1.3 % allicin. I en pilotstudie som gjordes vid Clinical Research Center i New Orleans på om vitlök kan sänka blodtrycket, nio patienter med svår hypertoni ges en vitlök preparat innehållande 1,3% allicin. Sitting blood pressure fell with a significant decrease in diastolic blood pressure only five to 14 hours after the dose. Blodtrycket i sittande föll med en signifikant minskning av det diastoliska blodtrycket bara fem till 14 timmar efter dosen. Moreover, it was proven in a 2009 study that fresh garlic has more potent cardio-protective properties than processed garlic. Dessutom har det visat sig i en 2009 studie som färsk vitlök har mer potenta hjärt-skyddande egenskaper än bearbetas vitlök.

2. Cinnamon - Cinnamon not only prevents heart disease, it can also prevent diabetes. The Center for Applied Health Sciences in Ohio conducted a study of 22 subjects, half of which were given a 250mg of water soluble cinnamon daily while the other half were given placebo. 2 Cinnamon -. Cinnamon förhindrar inte bara hjärtsjukdomar, kan också förhindra diabetes Centrum för tillämpad Health Sciences i Ohio genomfört en studie av 22 patienter, varav hälften fick en 250 mg av vattenlöslig kanel varje dag, medan den andra hälften fick. placebo. It was discovered that those who drank cinnamon had a 13 to 23 percent increase in antioxidants connected with lowering blood sugar levels. Det upptäcktes att de som drack kanel hade 13 till 23 procents ökning på antioxidanter i samband med att sänka blodsockernivåerna.

3. Onions - Onions contain quercetin, an antioxidant flavonol found to prevent heart disease and stroke. 3 Lök -. Lök innehåller quercetin, en antioxidant flavonol funnit att förebygga hjärtsjukdomar och stroke. In a research study published in the Journal of Nutrition , subjects with hypertension experienced a decrease in their blood pressure by 7mmHg systolic and 5 mmHg diastolic as opposed to those who were taking placebo. I en forskningsstudie publicerad i Journal of Nutrition, upplevde patienter med hypertoni en minskning av sitt blodtryck genom att 7mmHg systoliskt och 5 mmHg diastoliskt i motsats till dem som tog placebo.

4. Olives - This herb is a significant part of the Mediterranean diet, recognized to be one of the healthiest in the world. 4 Oliver -. Denna ört är en betydande del av Medelhavsdieten, som anses vara en av de mest hälsosamma i världen. Oil made from olives has been found to reduce blood pressure. Olja tillverkad av oliver har befunnits reducera blodtrycket. In a study conducted on the importance of olive oil, Dr. L. Aldo Ferrara, Associate Professor at the Frederico II University of Naples in Italy discovered that the daily use of 40 grams of olive oil reduced the dosage of blood pressure medication in hypertensive patients by about 50 percent. I en studie om betydelsen av olivolja, upptäckte Dr L. Aldo Ferrara, docent vid Frederico II universitetet i Neapel i Italien att den dagliga användningen av 40 gram olivolja minskade dosen av blodtrycksmedicin hos patienter med hypertoni med ca 50 procent. Polyphenols in extra-virgin olive oil was credited for the significant reduction of blood pressure. Polyfenoler i extra virgin olivolja krediteras för en betydande minskning av blodtrycket.

5. Oregano - This herb contains the compound carvacrol which has been proven to be effective against blood pressure. 5 Oregano -. Denna ört innehåller föreningen carvacrol som har visat sig vara effektivt mot blodtryck. In a study conducted on animal subjects, by researchers from Eskisehir Osmangazi University in Turkey, carvacrol was found to reduce heart rate, mean arterial pressure as well as the systolic and diastolic blood pressures. I en studie på djur ämnen av forskare från Eskisehir Osmangazi University i Turkiet, carvacrol fann att minska hjärtfrekvens, medelartärtryck samt systoliskt och diastoliskt blodtryck.

6. Hawthorn - This herb has been traditionally used to treat high blood pressure. 6 Hawthorn -. Denna ört traditionellt använts för att behandla högt blodtryck. In one study conducted in Reading, UK, 79 type-2 diabetic patients were randomized to receive 1200 mg of hawthorn extract while another group received medication for high blood pressure. I en studie utförd i Reading, Storbritannien, 79 typ 2-diabetes patienter randomiserades till att få 1200 mg av hagtorn extrakt medan en annan grupp fick medicin för högt blodtryck. Results revealed that patients taking hawthorn by the end of the 16th week showed a reduction in their mean diastolic pressure. Resultaten visade att de patienter som hagtorn i slutet av den 16 veckan visade en minskning av deras genomsnittliga diastoliska trycket.

7. Cardamom - In one study published in the Indian Journal of Biochemistry and Biophysics , 20 subjects newly diagnosed with primary hypertension were administered 3 g of cardamom powder. 7 Kardemumma -. I en studie publicerad i Indian Journal of biokemi och biofysik, 20 patienter med nydiagnostiserad primär hypertoni gavs 3 g av kardemumma pulver. After the end of the 3 months, all the subjects experienced feelings of well-being without any side effects. Efter utgången av de 3 månaderna upplevde alla ämnen känslor av välbefinnande utan några biverkningar. Moreover, the study was able to demonstrate that blood pressure was effectively reduced. Dessutom var studien kunde visa att blodtrycket var effektivt reduceras. It also improved antioxidant status while breaking down blood clots without significantly altering blood lipids and fibrinogen levels. Det förbättrade också antioxidant status medan bryta ner blodproppar utan någon väsentlig ändring blodfetter och nivåer fibrinogen.

Taking advantage of the antioxidant and anti-inflammatory effects of spices and herbs is an excellent way to boost your body's health. Med utnyttjande av de antioxidanter och anti-inflammatoriska effekter av kryddor och örter är ett utmärkt sätt att öka kroppens hälsa. Herbs have low calorie content, increase the medicinal value of your food and allow you to use natural forms of lowering blood pressure. Örterna har lågt kaloriinnehåll, öka den medicinska värdet på din mat och att du kan använda naturliga former för att sänka blodtrycket. Mix them up with your soups, salads, fish and meat and vegetable dishes. Blanda dem med dina soppor, sallader, fisk och kött och grönsaksrätter. It's a healthier and cheaper alternative to keeping bottles of prescription drugs and synthetic supplements. Det är ett hälsosammare och billigare alternativ till att hålla flaskor av receptbelagda läkemedel och syntetiska kosttillskott. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gabor - 24 februari 2017 06:15

Dumplings med plommon   Förbereda dumplings det klassiska receptet är ganska krävande jobb, bland annat på grund av att degen behöver koka och skala potatis, som tar en hel del tid. Dock kommer receptet som du inte behöver potatis inga ...

Av gabor - 20 november 2016 11:16

ProteinerKyckling• kycklingbröst• kycklinglår Fisk/skaldjur• forell• makrill• torsk• lax• räkor• kokt krabba• tonfisk• rökt lax• rom Kött• entrecote• inner- och ytterfilé av nötkött...

Av gabor - 20 november 2016 11:05

Ingredienser 1 st gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 msk rapsolja 700 g kycklingfilé i bitar 2 st röda paprikor 1 st zucchini 1 burk krossade tomater 2 dl créme fraiche mini lite färsk oregano 1/2 kruka dill salt och vitpeppar Gör så här ...

Av gabor - 20 november 2016 10:52

  Ingredienser 400 g nötfärs 280 g papprika 280 g vitkål 2 klyftor vitlök 1 chilipeppar 1 msk soja 1 msk rapsolja salt, paprikapulver, curry .   Gör så här Strimla pappika och vitkål. Stek tillsammans med nötfärs, papprika, vitkål och pr...

Av gabor - 20 november 2016 10:26

Hej Vad skall man inte äta som diabetiker: bröd,potatis,ris,pasta,smör,margarin,mjölk,ost,griskött,pi
zza,nötter,socker,godis,sprit,vin,öl,citrusfrukter,ärtor,vit
abönnor, ägg (bara äggvitan inner håller protein),färdiglagad mat   Du bör undv...

Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards