Senaste inläggen
Ingredienser: • 800 gr. Kött nötkött (malet) |
---|
Beredskap
Förbered en blandning av malet kött som ansluter, hackad lök, hackad och även skivat bröd indränkt i mjölk och sedan salt och peppar.
Knåda väl tills blandningen är homogen konsekvent och väl.
dall'impasto förberedd köttbullar än 3 cm i diameter som på spett med intervaller med en tomat.
laga mat på grillen i cirka tio minuter.
Ingredienser:
- 100 g hasselnötter / mandel / nötter - 275 g mjöl - 200 g smör (kallt) - 1 äggula - 1 tsk salt - 100 g florsocker - 2 teskedar snabbkaffe - 1 msk kakao
Till garnering: - 100 g mjölkchoklad - 100 g vit choklad
Förberedelser: Stek nötterna i ugnen på medelvärme (180 grader C) i 5-8 minuter (se till att inte bränna .) . Låt svalna och mala nötterna ,och sedan Knåda degen av mjöl, salt, smör, äggula, strösocker, snabbkaffe, kakao och hasselnötter marken. Låt svalna i minst 30 minuter.
Sprid degen på mjölat ombord och skär ut önskade former
De var så fascinerad av vad de gjorde, att på bara några sekunder har avslutat stansning hela ytan
Sätt cookies på en plåt täckt med bakplåtspapper och grädda i 175 ° C i 12-15 minuter.
Låt svalna och sedan:
Och halv ... vit choklad:
Håll lite av varje typ av smält choklad och häll i varje påse som gör en mycket litet hål, garnering, efter som, kakor
Naturligtvis kan du lämna och enkelt, bara toppad med choklad
Servera under korgarna
Alla älskade det! ... och barnen
Vår form "ägget" var så liten, och så mycket iver, hihi, att dekorera vänster för att önska ... men jag skulle inte för världen turnén så våra cookies, glad, oklanderligt inredda en kaka
PS Om du vet att äta barn, byt nesul med Nesquik Du kan dekorera med färgade strössel
Ingredienser:
2 stora äggplantor
vitlök
olja
vatten
tomatjuice
persilja
selleri
Tvätta äggplantor väl och sedan skära på längden remsor av skal ger så en peeling aubergine med en rand och en utan bark, att pennan, så jag ringer. Skär dem i halvor på längden och sedan skär varje halva den 1 maj igen på längden på mitten. Om aubergine är mycket lång vi fick två remsor kapas för att passa pannan. Gnid bitar av aubergine med salt och låt dem i en sil för att rengöra vitlök.
Rengör ca 5 vitlöksklyftor, skär dem i tunna strimlor.
Med en vass kniv gör hål i aubergine och fyllning några remsor av vitlök (efter smak).
Hetta upp oljan i en stekpanna och stek aubergine bitar ett par minuter på varje sida. Uppmärksamhet åt äggplantor absorberar så mycket olja så lägga till fler om det behövs. Dem på en bit absorberande papper så fort de får lite färg och låt rinna tills cool.
Placera dem i en stor kastrull utan olja eller något.
Lägg till en halv kopp tomatjuice blandat med 1 dl vatten och en aubergine än vi kvistar persilja och selleri.
Sätt pannan på låg värme i 30 minuter. Efter 15 minuter, slå aubergine på den motsatta sidan. Efter 30 minuter fyllning gryta i ugnen vid 200 -220 grader i ytterligare 10-15 minuter.
Slutligen bort aubergine oljeavtappningsskruven och servera.
Är utmärkt och även om inte mycket Dietary gå ätit ibland.
Införa blomkål i en förvärmd ugn vid 180 grader i 25-30 minuter.
Receptet är mycket enkelt och tillgängligt så vi inbjuder dig att prova om du inte redan vet.
Ingredienser:
4 fläskkotletter
2 koppar rött vin kvalitet
3 salviablad
2 kvistar mejram
3-4 vitlöksklyftor
salt
peppar
olja
Chops steka i 4 minuter på varje sida i 4-5 matskedar olja i en kastrull stor nog så att du inte behöver överlappa skivorna.
När du har brynt på båda sidor med salt och peppar,
och vitlöksklyftor skivade tunna kvistar av mejram och salviablad slits i bitar för hand,
Lägg rödvin och låt grytan på låg värme ursprungligen avslöjats. När vinet har nästan helt avdunstat lägga ett litet glas vatten och täcka pannan,
Om kotletterna är mjuka efter den första glas vatten, lägger vi en, täck pannan och låt såsen sjuda tills minskas.
När köttet är mört och sås föll och fick en krämig konsistens, släcka elden och serveras med polenta.
Bon aptit!
Tips: Om du inte har mejram eller salvia, kan du ersätta timjan.
Ingredienser:
500 g skivad kycklingfilé
150 gr naturell yoghurt
salt
peppar
kex
Skär kycklingen i tunna skivor (om du kan klippa tjockare skivor)
och lägg dem i en skål eller på en tallrik djupare. Häll yoghurt blandat med salt och peppar över kyckling skivor, och så småningom önskad smak och lämna dem i kylskåpet att marinera i 30-45 minuter max.
Sätt ströbröd i en skål (jag lagt en halv tesked gurkmeja i brödsmulor, men är inte obligatorisk), och ge ströbröd kyckling skivor, avrunna marinaden över, på båda sidor,
Stek dem i olja eller i ugnen vid 180 grader i 15 minuter.
De tjänar tillsammans med potatismos och säsongens grönsaker möjligen rå tomater, gurkor, etc.
Bon aptit!
En mycket enkel recept händig. Kyckling marinerad i yoghurt har två stora fördelar: köttet är mört och saftigt och inte behöva använda ägg, men de ger i ströbröd och redo. Ut utomordentligt bra. Yoghurt kan lägga olika smaker om du vill vara mer doftande kött. Om inte, kan du bara lägga till salt och peppar för att lämna så läcker.
Liksom alla produkter av vegetabiliskt ursprung innehåller inget kolesterol soja. 85 procent av fettet du har i sammansättning är omättade, det är hälsosamt. Dessutom innehåller det lösliga fibrer, vilket minskar absorptionen av "dåliga" kolesterolet i kroppen.
Innehållet izoflavonoizi, ämnen med liknande östrogen förhindrar soja hjärt-och kärlsjukdomar, infektioner, även cancer inställning. Lindrar symptom på klimakteriet är därför lämpligt särskilt kvinnor över 40 år. Innehåller mindre kalcium än komjölk, men det är bättre absorberas i skelettet.
Izoflavonoizi dagliga soja tillskott har ökat hudens elasticitet och stimulera kollagensyntesen till 75 procent av kvinnorna som ingår i en studie som genomförts vid "Sao Paolo" i Brasilien. I studien ingick 30 kvinnor i klimakteriet.
Sojabönor innehåller 35% protein och essentiella aminosyror som kroppen inte kan producera dem själv. Det är också rikt på essentiella fettsyror Omega 3 och Omega 6. Allt detta gör det bästa substitut för kött. Men däremot innehåller soja inte järn.
Dessutom försvarar soja izoflavonoidele kroppen mot bröst-och prostatacancer. Soja är en växt rik på protein och låg i kolhydrater. Högt fiberinnehåll minskar risken för matsmältningsproblem.
Källa: www.adevarul.ro
Vi erbjuder en läcker recept på köttbullar gjorda med den här typen av soja. Jag medger att första gången du köper den och laga mat men definitivt inte den sista, eftersom det är absolut läcker
Ingredienser för ca. 20 köttbullar
300 gr gröna sojabönor 2 medelstora potatisar 1-2 vitlöksklyftor 1-2 msk ströbröd 1 skiva bröd salt peppar 1 tsk gurkmeja (frivilligt) mjöl sesam
Vi sojabönor i blöt i 12 timmar. Nästa dag tvättas 2-3 och sätta att koka vatten sjuda i saltat vatten tills genomkokta resultat.
När soja nästan kokas, lägg i grytan 2 potatisar skurna i tärningar. Efter kokta och potatis, släcka elden och smyga grönsaker. Låt dem svalna helt,
När helt cool, tillsätt 1-2 vitlöksklyftor, skalade 1 bit bröd indränkt i vatten och vred väl, salt, peppar, cucrcuma och om degen är fortfarande mjukt, tillsätt 1-2 matskedar ströbröd.
Knåda degen tills den binder, då vi bildar pastejer. Vi våta våra händer innan formning varje patty.
Gå biffar med en blandning av mjöl och sesamfrön och stek dem i mycket lite olja (helst jordnötsolja eller palmolja).
Om du vill kan du baka dem i ugnen. Placera köttbullar i ugn fack klädda med bakplåtspapper och smörjas med lite olja. Baka vid 180 ° förvärmd ugn i 15 minuter.
Bon aptit!
Diet läsk är bättre
Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.
Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.
Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.
Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen
Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).
Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.
Pasta tjockare
Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.
Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.
Ät inte efter 8
Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.
Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.
Fet mat är ett hälsosammare
Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.
Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | 25 |
26 |
|||
27 |
28 |
||||||||
|