Alla inlägg under mars 2013
Har du kanske har hänt dig šunkice alltför kokta för påsk och pofarbali för mycket ägg är underbara, men inte att äta, och nu vet inte vad resterna av kokt skinka och ägg? Vi här på är. Därför har vi för lunch i dag, bestämde sig för att göra något för att tillbringa dessa ingredienser och ändå äta något trevligt och små rostfria smaker. Recept på pommes frites är förmodligen något du redan vet och har verkligen gjort hittills. Denna gruva är lite annorlunda så jag bestämde att dela med dig. Många människor vid blotta omnämnandet av franska potatis spinning ögon och uppleva denna maträtt som ett nödvändigt ont i köket. Varken jag personligen inte en stor beundrare, men i denna version,, förbättrad svarthakedopping kryddig korv med massor av fina kokt skinka, med en toppning av gräddfil och ägg är denna maträtt omvandlas till en mycket fin delikatess som kunde hittas oftare på menyn.
Behövs:
Förberedelser:
Servera i en skål som var stekt med syltade gröna tomater och pickles.
Bon appétit!
Ett recept i bilder:
Detta är en ovanlig version av pizza, mycket lättare, snabbare och verkligen mycket välsmakande. Den dagen jag fick idén eftersom jag befann mig på en förlust vad man ska göra av pasta och att vara lite annorlunda och jag behöver inte sätta köttet i ett recept som bara idag som jag hade tinat. Jag är i denna ovanliga pizza sätta vad jag hade i kylskåpet. Du är fri att låta din fantasi och sätta dig eget hjärta och stänger ditt kylskåp kombination har oändliga. Njut och Bon appétit!
BEHÖVER:
BEREDNING:
Han passerade och påsk. Vi åt kakor, skinka och ägg, en stor del av det är fortfarande i kylskåpet, så jag är ganska säker på att det kommer att bli denna vecka på menyn för att hitta någon mängd olika rätter i kombination med skinka och ägg .Och nu ska vi dra ihop den nya arbetsvecka och vinna igen ... och så tänker på vad man ska laga skinka försvinner när mina barn är mitt i allt detta kollektiva grill och ville varken mer eller mindre än tortillas. Men, som i dag är en ledig dag och inte ge upp sin butik på den andra änden av staden, bestämde jag mig för att träffa dem och göra något liknande. Flera pannkakor, klassisk tortilla fyllning av malet kött, sallad grädde och tomat och perfekt mexikanska pannkakor var på bordet i två timmar. Här är receptet:
Behövs:
Förberedelser:
Servera med en grönsallad och ett glas gott vin. Bon appétit!
Recept i bilder ( fotograferade Olympus digitalkamera) :
Vad gör du när du bara verkligen äta tortillas och du har inget där att köpa färdiga pannkakor för tortillas och för att göra hemgjorda tortilla pannkakor har inte tid? Jo, naturligtvis, uppfinna Spagetti tortillas! Hur som helst, när vi här på recipeci redan Spagetti pizza , varför inte vi hade spagetti tortillas?! I grund och botten, idén till lunch kom vi fram till en oorganiserade helt. Att du kan se ut så här: Jag står nära en öppen kylskåp, se vad som är upp och vad jag kunde laga mat, jag tycker lite köttfärs, jag går till skafferiet, hittar jag lök, majs och bönor och börja nu ... men i en total bråttom eftersom jag måste laga något för en timme och en halv på sin höjd, placera lök bilden stek köttet tillsammans ännu så jag kunde glida in och tomater och vin som doftar trevligare, lägga bönor och konserverad majs och nu ... vad? Panikaaa, gräva igenom en låda i garderoben och jag finner spagetti och som sådan helt oväntat min son: jag trebalaaa, spagetti i stället för tortilla pannkaka Och det är hur nästan från ingenstans fanns det lunch, så trevligt att ha försvunnit vid den tiden och barnen är Jag kommenterade: " dessa super mamaaaa dessa falska tortiljeee, den bästa lunchen någonsin ! "Och vem skulle inte tro det när barnen är så ärliga utan falsk blygsamhet, det är det bästa jag har kokta nyligen. Om du trodde att det var omöjligt att ansluta den italienska och mexikanska köket, du har fel. Denna rätt är ett perfekt komplement och komplettera söt, lätt och kryddig Italien, Mexiko hård. Om du inte tror mig - prova
BEHÖVER:
Till ytan av spagetti:
Sås:
BEREDNING :
GÖRA:
Servera skärs i rutor med en grön sallad.
Bon appétit!
Recept i bilder ( fotograferade Olympus digitalkamera) :
Detta är en soppa som brukar göra när jag måste laga något i en hast. Utan att tänka, öppnar jag kyl och frys, där nästan alltid har en snygg grönsak. Och denna soppa kan göras från verkligen alla grönsaker som du kan hitta tillgängliga. För mig är det oftast en kombination av lök, potatis, morötter, vitkål, blomkål och ärter. Så lite av allt. Om grytan bara sätta in en bit färsk paprika, kommer att bli mycket rikare smak. Nästan en minut, under förutsättning att blancherade grönsaker innan eftersom han var då en kortare tillagningstid och att det inte finns någon kött i grytor, men bara som en sida skålen kokta korvar eller varm korv. Eftersom vi alla föredrar en annan, tätare "konkreta" grytor, lägger jag alltid soppa och tomatjuice och massor av mjöl . Det kanske inte är det mest hälsosamma, men är bra för Sweet!
Behövs:
Förberedelser:
Servera med kokta korv eller korv.
Bon appétit!
Varje dag är inte lätt att räkna ut vad man ska laga mat och att det är bra för alla att vara frisk, näringsrik och på samma kurs och billigt. Även om det är tveksamt genomförbarheten och inköpspriset för potatis i våra butiker är det slags gryta med potatis vanligaste alternativet för oss för lunch. Ibland är det en klassisk gryta av kött, ibland med kött, ibland en fin gryta med massor av grönsaker med potatis och idag säger repertoaren gryta med korv! Och det är inte bara en delikatess, men om de gjordes på rätt sätt så är det bara bra och välsmakande maträtt som är lika glad att äta och barnen och vuxna. Många har redan sagt till mig: " Vad ungen utstationering recept för sådana rätter bonde, enkelt och nej, så alla vet att laga mat ". Men eftersom detta är en blogg där jag delar med dig några av mina personliga grejer, tankar och känslor, och jag delar allt med oss, på bordet, vad det brukar lät. Även många av oss behöver ibland bara en liten knuff för att laga något nästan glömt, så du kan ta detta som en idé om vad man ska laga mat. Varje hemmafru har sitt eget sätt att laga mat som kan förvandlas till stora ett och samma mat och det är alltid en utmaning att försöka laga något på ett sätt som någon annan gör. Jag har träffat många människor som har berättat för mig att deras stuvningar tillagade min väg ganska speciell och trevlig. Jo det är om du är i denna grupp som inte har försökt att laga gryta på mitt eget sätt, är det hög tid att göra det
Behövs:
Förberedelser:
Bon appétit!
Ett recept i bilder:
Behövs:
Förberedelser:
För dinsatni kål:
Servera lunch med grillad korv skuren i halvor och zasiječene vass kniv i skivor från toppen eller rostade kalkoner (bondkorv).
Bon appétit!
Ett recept i bilder:
smör
1 stor gul lök
2-3 msk paprikapulver
1 vitlöksklyfta
2-3 dl vatten
7-10 st potatis smakrik och god korv efter behag (från Balkanshop ) salt ev peppar
Skala och hacka löken. Smält löken i smöret, dvs låt inte löken bli brun. Skala och hacka vitlöken.
Skala potatisen.
Tillsätt vitlöken och paprikapulvret när löken nästan är klar. Vänta några minuter.
Tillsätt potatisen och vattnet. Låt potatisen koka i 25 minuter.
Tillsätt korven. Ju godare korv desto gryta. Puttra tills korven är färdig. Smaka av med salt och eventuellt även med peppar.
Grovkrossa potatisen med en potatisstöt. Tillsätt mer vatten om det behövs. Det ska inte bli för torrt och det blir lite torrare när man mosar sönder potatisen. Du ska inte göra potatismos av det, men det ska slaska ihop lite.
Diet läsk är bättre
Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.
Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.
Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.
Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen
Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).
Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.
Pasta tjockare
Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.
Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.
Ät inte efter 8
Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.
Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.
Fet mat är ett hälsosammare
Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.
Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.
Mĺ | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 | |||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||
|